Bu illerde yaşayanlar dikkat! İdari izinli sayılacaklar

Düzce, Zonguldak, Bolu, Karabük ve Kütahya'da, engelli ve hamile kamu çalışanları, yoğun kar yağışı nedeniyle yarın idari izinli sayılacak.

Bu illerde yaşayanlar dikkat! İdari izinli sayılacaklar
Bu illerde yaşayanlar dikkat! İdari izinli sayılacaklar
GİRİŞ 17.01.2021 22:30 GÜNCELLEME 17.01.2021 23:17
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Düzce Valiliğinin sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, "Kar yağışı nedeniyle ulaşımda yaşanabilecek aksaklıklar göz önünde bulundurularak, 18 Ocak Pazartesi günü Düzce genelinde kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personel idari izinli sayılacaktır." ifadesine yer verildi.

Zonguldak Valiliğinden yapılan açıklamada da yoğun kar yağışı ve gece oluşacak buzlanma nedeniyle il genelinde engelli ve hamile kamu çalışanlarının bir günlüğüne idari izinli sayılmasının uygun görüldüğü bildirildi.

Kütahya Valiliğinin açıklamasında ise il genelinde yoğun kar yağışına bağlı olumsuz hava şartlarından dolayı kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli, hamile ve kronik rahatsızlığı bulunan kamu personelinin idari izinli olacağı ifade edildi.

Bolu’da, dün başlayan ve etkisini artırarak devam eden kar yağışı nedeniyle il genelinde hamile ve engelli memurlara 1 gün izin verildi.

Bolu’da, geçtiğimiz hafta başlayan ve dünden itibaren etkisini giderek artıran kar nedeniyle il genelinde hamile ve engelli memurlara 1 gün süreyle izin verildi. Bolu Valisi Ahmet Ümit sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, “Yoğun kar yağışı ve buzlanmaya bağlı olarak yaşamaları muhtemel sorunlar sebebiyle il genelinde kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile memurların 18 Ocak 2021 Pazartesi günü 1 gün süre ile idari izinli sayılmaları uygun görülmüştür” dedi.

Karabük'te, yoğun kar yağışı nedeniyle engelli ve hamile kamu personeline bir gün tatil verildi.

Karabük Valiliği tarafından yapılan açıklamada, il genelinde engelli ve hamile kamu personelinin bir gün izinli olduğu bildirildi. Açıklamada, "Yoğun kar yağışına bağlı olumsuz hava şartları nedeniyle 18 Ocak Pazartesi günü bir gün süreyle Karabük il genelinde kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli kamu personeli İl Hıfzıssıhha Meclis Kurulu kararı ile idari izinli sayılacaktır" denildi.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 7
  • mmmmmmmmmmmmmm 3 yıl önce Şikayet Et
    bartın da şimdiden 45 cm oldu tipi gibi hala yağıyor ama listede yok
    Cevapla
  • Fazıl 3 yıl önce Şikayet Et
    Devlet vatandaşına eşit davranacak, kamuda çalışan insan, özel sektördeki hayvan mı? Covid yasakları bile memurlar için çalışıyor, virüs memura bulaşıyor da özel sektör çalışanına bulaşmıyor mu?
    Cevapla
  • Hüseyin 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya arkadaş şu işi anlamış değilim kamuda çalışanlar engelli de özel de çalışan engelliler sizce engelli numarasımı yapıyor bu insanlar nasıl gidecek işe kamuda çalışana bu imkanı sunuyorsan özel de çalışan engelliler için de iş verenlere bildirimde bulunabilirsiniz dimi
    Cevapla
  • İrfan 3 yıl önce Şikayet Et
    Haklısın kardeş.
    Cevapla
  • Yıldırım 3 yıl önce Şikayet Et
    Feridun bey, Devlet özel sektörlerin takipçisi denetleyicisidir. Nitekim farzı misal asgari ücreti kim belirliyor? Onun için sadece özel sektörde çalışanlarında hakları düşünülerek vurgular uyarılar yapılabilir. Hepimiz bu ülkenin güzel insanlarıyız. Yeter ki bir olalım birbirimizin hakkını gözetelim yol gösterelim yardımcı olalım duyarlı olalım.
    Cevapla
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Enerjide toryum projesi Isparta'da uçak düşünce rafa kalktı bu proje şuan ki Türkiye'nin ( 700 milyar dolar) 300 katından daha çok çok para getirisi olacak proje idi bilim insnaalrini öldürdüler ve böylece paralar gitti hepsini geçtim insanlar öldü en azından onlara hürmeten yapın projeyi devam ettirin o zman osmanliyi geçeriz milletin projeyi dilkendirip siyasilere baskı yapmasi lazım dünyaya var olan petrol doğal gazın kat kat fazlası kadar enerji satmış olicaz TORYUM LA
    Cevapla
  • Feridun 3 yıl önce Şikayet Et
    Devlet özel sektöre talimat mı verecek hangi akıl bunu söyletiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'