Evlat nöbetleri PKK'yı çıldırttı! İftiralara başladılar...

Diyarbakır’da devam eden evlat nöbetlerinde 22 aile çocuklarına kavuştu. Örgüt içerisinde televizyonun dahi izlenilmesini yasaklayan PKK'nın sözde yöneticileri, örgüt yayın organlarıyla nöbetteki ailelere iftiraya başladı.

Evlat nöbetleri PKK'yı çıldırttı! İftiralara başladılar...
Evlat nöbetleri PKK'yı çıldırttı! İftiralara başladılar...
GİRİŞ 19.01.2021 12:18 GÜNCELLEME 19.01.2021 12:57
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Jandarma ve emniyet ikna birimlerinin 12 bin aile ile görüşmesi ve Diyarbakır'da devam eden evlat nöbetinin katkısıyla 2016'dan bugüne kadar 874 örgüt mensubu sadece ikna yoluyla teslim oldu. Bu ikna çalışmaları sayesinde evlat nöbetindeki 22 aile de çocuklarına kavuştu. Örgüt içerisinde televizyonun dahi izlenilmesini yasaklayan PKK'nın sözde yöneticileri, örgüt yayın organlarıyla nöbetteki ailelere iftiraya başladı.

Terör örgütü tarafından zorla kaçırılan çocukların geri dönmesini sağlamak için HDP Diyarbakır İl binası önünde 505 gündür yağmur, çamur demeden devam eden ve her geçen gün yeni bir ailenin katıldığı evlat nöbeti, terör örgütü ve örgütün yayın organlarını rahatsız etmeyi sürdürüyor. Sık sık evlat nöbetinin bitmesi gerektiğini söyleyen ve evlat nöbeti nedeniyle örgütte televizyon izlemeyi dahi yasaklayan PKK'lı sözde yöneticiler, terör örgütünün yayın organlarını devreye soktu. Evlat nöbeti ile ilgili yalan haberler servis eden PKK, 505 gündür devam eden nöbete gölge düşürmeye çalışıyor.

BABASI ÖRGÜT SEMPATİZANI ÇIKTI

Son olarak terör örgütüne bağlı bir yayın organı "polis, HDP Diyarbakır il Binası önünde oturması için Hanım Sever adlı kişiye 10 bin TL para teklif etti" yönünde evlat nöbetindeki aileleri de zan altına alan çirkin bir iftira ortaya attı. Edinilen bilgilere göre, güvenlik güçlerince terör örgütünde bulunan Amara Viyan kod adlı Rojda Sever ve Amara Beritan kod adlı Rozerin Sever'in ailesinin de desteğini alarak teslim olmasını sağlamak için baba ile bir kez görüşme gerçekleştirdi. Baba İsmail Sever'in örgüt sempatizanı olduğunun anlaşılması üzerine bu görüşme uzatılmayarak sonlandırıldı. Ayrıca söz konusu haberin aksine güvenlik güçlerinin baba dışında anne Hanım Sever ile hiç görüşmediği belirlendi.

RAHATSIZLIĞIN NEDENİ İKNA TESLİMLERİN ARTMASI

Terör örgütünden son yılların en yüksek kaçışların yaşanmasıyla PKK'lı sözde yöneticiler güvenlik güçlerinin ailelerle görüşmesinden ve evlat nöbetinden rahatsızlığını artırdı. Jandarma ve emniyet ikna birimlerinin 12 bin aile ile görüşmesi ve Diyarbakır'da devam eden evlat nöbetinin katkısıyla 2016'dan bugüne kadar 874 örgüt mensubu sadece ikna yoluyla teslim oldu. Bu ikna çalışmaları ile evlat nöbetindeki 22 aile de çocuklarına kavuştu.

Sabah

YORUMLAR 7
  • Reis C* 3 yıl önce Şikayet Et
    HDP-PKK TERÖRİSTLER Mecliste Dolgun Maaş Ceylan Derisi Koltuklarda özel araçlar hizmetçiler ile Devlet Korumasında Çocukları bir şeklide kandırılıp dağa çıkarılan ailleler çocuklarını kurtarmak için kış kıyamette sokakta ADALET NERDE ??? BU YASALARI KİM YAPTI sanki özellikle Suçluları Koruyan Yasalar Yapılmış...
    Cevapla
  • Tarafsız35 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu ailelere Nöbet tutarlarken , daha rahat edebilecekleri ısı ve yemek sistemi bir ortam hazırlanmalı .evlerini yurtlarını bırakıp araya gelen aileler o çadırdan kurtarılmalılar.. Teröre ve Hdp ye karşı ezik durmamalılar . Devletin onlara sahip çıktığını gösterecek düzenlemeler getirilmeli.. sonuçta teröre ve hdp ye karşı bu da bir tür mücadeledir hem de en büyüklerinden..
    Cevapla
  • ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Devletin ortasında pkk barınağı ve içindekiler devletin maaşlı elamanı vekili nasıl olacak. adalet buysa sizin adaletini istemiyorum.
    Cevapla
  • radyo 3 yıl önce Şikayet Et
    PKKlılar radyo dan alıyor haberleri ellerinde TV yok gazete yok internet yok. Siz ise radyo varken gidip ötekilerde haber yapıyorsunuz. Daha güçlü vericiler kullanarak dinledikleri kanalların hepsinin sinyali karartıllıp kuzey ıraktan suriyeye radyolarda sadece Türkiyenin sesi duyulmalı. Hangi frekansa geçerlerse geçsinler sinyalleri bastırılıp bu analar babalar konuşturulmalı HERGÜN. Dönenler konuşmalı radyodan geride kalanlara seslenmeli HERGÜN.
    Cevapla
  • Tarafsız35 3 yıl önce Şikayet Et
    çok mantıklı. Ayrıca broşürler bastırılıp uçaklarla onların olduğu bölgelere belirli zaman aralıklarında havadan atılmalı illa ki ellerine geçer okurlar.
    Cevapla
  • Elazigli 3 yıl önce Şikayet Et
    Tamam ne güzel dagda ne ararsin kardesim dagdaki robot asil terorist bu adam kendi oglu kendisi göndemis insan ve vatana ihanet sucunda alin iceri bizim kürt olarak arzumuz bu bütün isi bu hayinlar destekliyor birde sempatizaniymis buda ne iste terorist yaziklar olsun kanun yapanlara ne diyeyim kahir oluyorum bu kadar bunlara yüz vermisler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi