HDP'nin acısı hala aynı! Hendeklere gömülen teröristleri andılar

Türkiye'nin teröristleri Afrin'den temizlemek için başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'nın 3. yılında HDP, yayınladığı genelge ile operasyonun acısını bir kez daha yaşadı.

HDP'nin acısı hala aynı! Hendeklere gömülen teröristleri andılar
HDP'nin acısı hala aynı! Hendeklere gömülen teröristleri andılar
GİRİŞ 20.01.2021 15:48 GÜNCELLEME 20.01.2021 15:48
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), Suriye topraklarında yer alan Afrin'in terör örgütü YPG/PKK'nın işgalinden kurtarılması için başlattığı harekatın 3'üncü yılı.

TSK ve SMO askerlerinin katıldığı Zeytin Dalı Harekatı, zorlu arazi ve kış şartlarında yıllardır Afrin'e bomba tuzaklayan 8 ila 10 bin teröriste karşı kararlılıkla yürütüldü.

Afrin ilçe merkezinin terörden temizlenmesiyle operasyon tamamlanıp binlerce terörist ölürken, 6 belde merkezi, 282 köy, 6 köy altı yerleşim, stratejik 23 dağ ve tepe, 1 baraj, 50 stratejik nokta TSK ve SMO'nun kontrolüne girdi.

HDP'NİN ACISI HALA AYNI
Türkiye'nin yardımıyla Afrin, bölge halkı için yaşanılacak yeni bir yerleşim birimine dönüşürken HDP, Afrin'de ölen YPG'li ve PKK'lı teröristlerinin acısını yaşamaya devam ediyor.

HDP, bugün yayınladığı "Afrin’i işgal edenler 3 yıldır halkların yaşamını ve geleceğini talan ediyor" başlıklı genelgesiyle Türkiye'nin teröristleri temizlemek için başlattığı 3 yıl önceki harekatı bir kez daha kınadı.

YORUMLAR 16
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    yav şimdi bunlara sövsem bunlarda suç duyurusunda bulunsa devlet beni tutuklar ha.ben ne diyim,ne ediyim şimdi bu kansızlara.Allahım sen bize sabır ver,köpekleri saldılar taşları bağladılar bu neydi ki babam başımıza geldi böyle.
    Cevapla
  • bjk 3 yıl önce Şikayet Et
    hepinizin canı cehenneme idam idam idam
    Cevapla
  • Şahit 3 yıl önce Şikayet Et
    oooh ooooh
    Cevapla
  • martli 3 yıl önce Şikayet Et
    hdp de ayni chp gibi bu ülkeye ait parti değildir. hatta parti de degildir.
    Cevapla
  • Çonkaroğlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın savcılar ve hakimler hala neden harekete geçmiyorsunuz. adam benim askerimi işgalci gösteriyor. size bu devletin verdiği emeğe harcadığı paraya yazık ya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Alanya'da CHP ve MHP'nin afiş atışmaları
Son dakika haberi: MİT'ten yeni operasyon: Fehmi Oral Meşe yakalandı!