Nazlı Çelik, HDP’li isimden kazandığı tazminatı Mehmetçik Vakfı’na bağışladı!

Spiker Nazlı Çelik, 7-8 Nisan 2016’da Hakkari’nin Yüksekova ilçesine giderek, PKK operasyonlarından görüntüler eşliğinde bölgeden haber yaptı. HDP eski Milletvekili Abdullah Zeydan ise Twitter hesabından “Yüksekova halkının evini şov için bombalatan Nazlı Çelik…” şeklinde skandal bir tweet paylaştı. Açtığı tazminat davasını kazanan Çelik, alacağı 10 bin lirayı Mehmetçik Vakfı’na bağışladı.

Nazlı Çelik, HDP’li isimden kazandığı tazminatı Mehmetçik Vakfı’na bağışladı!
Nazlı Çelik, HDP’li isimden kazandığı tazminatı Mehmetçik Vakfı’na bağışladı!
GİRİŞ 23.01.2021 23:03 GÜNCELLEME 23.01.2021 23:06
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Star TV Ana Haber Spikeri Nazlı Çelik, 7-8 Nisan 2016 tarihlerinde Hakkari'nin Yüksekova ilçesine giderek, PKK operasyonlarından görüntüler alarak terör örgütünün sözde özerklik ilan ettiği bölgede özel haber yaptı.

Bu haberin ardından HDP eski Milletvekili Abdullah Zeydan, Twitter hesabından "Yüksekova halkının evini şov için bombalatan Çelik ve çamur medyasını bakana sorduk, verebilecek cevabı var mı?" diye tweet attı.

MEHMETÇİK VAKFI'NA BAĞIŞLADI

Çelik kişilik haklarının ihlal edilmesi nedeniyle Zeydan'a 50 bin liralık manevi tazminat davası açtı. Mahkeme Zeydan'ın, tweet'lerindeki ifadelerin eleştiri sınırında kaldığına karar verip davayı reddetti.

Çelik'in avukatının itirazı üzerine dosya istinaf incelemesi için Bölge Adliye Mahkemesi'ne gitti. İstinaf başvurusunu kabul eden Bölge Adliye Mahkemesi Hukuk Dairesi, yerel mahkemenin hükmünü kaldırdı. Daire, Zeydan'ın haksız fiili nedeniyle Çelik'e, olay tarihinden itibaren işleyecek faiziyle birlikte 10 bin lira manevi tazminat ödemesine karar verdi. Çelik tazminatı Mehmetçik Vakfı'na bağışladı.

 

 

 

 

YORUMLAR 15
  • sedat 3 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel hareket de...hdp ye parti demeyin bizim gözümüzde pkk nın meclisteki tabii maalesef uzantıları, sıra inşaallah onlara da gelecek...
    Cevapla
  • levent kanoglu 3 yıl önce Şikayet Et
    bu kadin bir cok erkekten daha delikanli helal olsun bacima senin gibiler var oldukca bu ülke hep payidar olacak insallah allah yolunuzu acik etsin nazli hanim
    Cevapla
  • tayraktar holding 3 yıl önce Şikayet Et
    hdp hazineden yardım alıyor . o para gene milletin cebinden çıkıyor .
    Cevapla
  • Muaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok anlamlı güzel bir davranış olmuş. Kutluyorum.
    Cevapla
  • AS. 3 yıl önce Şikayet Et
    Nazlı Kardeşim teşekkür ederim ellerine sağlık işte bu Al bayrağın bağrında çıkmış asil bir insansınız sizinle gurur duyurum Allah sizlerden razı olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…