Eşyalı kiralanan evde dondurulmuş onlarca fare çıktı!

Türkiye’ye gelen yabancı işadamları kiraladıkları dairedeki buzdolabının derin dondurucusunda paketlenmiş onlarca ölü fare buldu. Deney yapıldığından şüphelenen kiracılar polisi aradı ancak farelerle ilgili en azından yeni kiracıların yüreğine su serpecek bilgi komşularından geldi. İşte dondurulmuş fareli evin esrarı ve farelerin neden unutulduğuna ilişkin çarpıcı iddia.

Eşyalı kiralanan evde dondurulmuş onlarca fare çıktı!
Eşyalı kiralanan evde dondurulmuş onlarca fare çıktı!
GİRİŞ 26.01.2021 09:36 GÜNCELLEME 26.01.2021 09:36

Bahçeşehir'deki bir site sakinleri fare ve yılan paniği yaşadı. Türkiye'ye gelen yabancı işadamları kiraladıkları dairedeki buzdolabının derin dondurucusunda paketlenmiş onlarca ölü fare buldu. Deney yapıldığından şüphelenen kiracılar polisi aradı. Evin önceki kiracısı İranlı A.A.'nın evde piton beslediği ve yem olarak kullandığı fareleri unuttuğu iddia edildi.

İşte Bahçeşehir'de kiraladıkları yeni evde onlarca ölü fare şokunu yaşayan kiracıların polise ihbarı ve sonrasında gelen bilgilerle yaşadığı şokun tüm çarpıcı detayları;

BİR GRUP İŞ ADAMI EŞYALI EV KİRALAMAK İSTEDİLER, FARELERLE KARŞILAŞTILAR

Bahçeşehir'de bulunan bir site ilginç bir olaya sahne oldu. Ticari temaslarda bulunmak üzere Türkiye'ye gelen bir grup yabancı iş adamı, kendileri için kiralanan B2 blok K13 daire 109 No.'lu dairenin derin dondurucusunda paketlenmiş onlarca deney faresi buldu.

EVDE DENEY ŞÜPHESİYLE POLİS ÖNCEKİ KİRACININ PEŞİNE DÜŞTÜ

Evde gizlice deneyler yapıldığı endişesiyle durum polise bildirildi. İhbar üzerine harekete geçen Başakşehir Asayiş Büro ekipleri kısa bir süre önce kiralık evden ayrılan İran uyruklu A.A'nın peşine düştü.

PİTON BESLEDİĞİ VE FARELERİ YEM OLARAK KULLANDIĞI ORTAYA ÇIKTI!

Polis ekiplerinin yaptığı incelemede edindiği son dakika bilgisine göre evin bir önceki kiracısı A.A'nın evde piton yılanı beslediği ve evi boşaltırken yılanı beslemek için kullandığı deney hayvanlarını dolapta unuttuğu tespit edildi. Olayın ardından eve gelen ev sahibi A.K, evi kiraya vermeden bir arkadaşının yılan beslediğini ve buzdolabındaki farelerin de yılan yemi olduğunu beyan etti. Deney hayvanlarını teslim almak üzere ilçe sağlık müdürlüğü ekipleri ve AFAD olay yerine geldi. Küçükçekmece Adliyesi nöbetçi savcısının adli işleme gerek olmadığı yönündeki talimatının ardından AFAD ekipleri ölü fareleri muhafaza altına aldı. Dondurulmuş hayvanların İstanbul Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi'nde inceleneceği öğrenildi.

PANİKLE POLİSİ ARADILAR

Türkiye'ye gelen bir grup işadamı için ev kiraladıklarını belirten emlakçı Ali Aksoy, "Misafirlerimiz ülkemize geldikten sonra eve yerleşti. İlk etapta hiçbir sorun yoktu. Bir süre sonra telefonum çaldı. Dolapta dondurulmuş farelerin olduğunu söylediler. Çok paniklemişlerdi. Elinizi sürmeyin, ne olur ne olmaz polisi arıyoruz dedim. Ekiplerimiz gelip gerekli incelemeyi yaptıktan sonra rahat bir nefes aldık" diye konuştu.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!