İçişleri duyurdu! 2 dev operasyon daha...

Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat (JÖH), Polis Özel Harekat (PÖH) ve Güvenlik Korucusu timlerinden oluşan 4170 personelle "Eren-4 Karlıova-Varto" ve “Eren-5 Bagok” operasyonları başlatıldı.

İçişleri duyurdu! 2 dev operasyon daha...
İçişleri duyurdu! 2 dev operasyon daha...
GİRİŞ 26.01.2021 09:56 GÜNCELLEME 26.01.2021 10:49
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bakanlıktan yapılan açıklamada, bölücü terör örgütü mensuplarınca şehit edilen Eren Bülbül'ün hatırasına ithafen 2021 yılının ilk günlerinde Eren operasyonlarının başlatıldığı hatırlatıldı.

İçişleri Bakanlığı'ndan konuyla ilgili yapılan açıklamada "Eren-1 Tendürek", "Eren-2 Lice" ve "Eren-3 Ağrı Dağı" operasyonlarının sürdüğü belirtilerek şu ifadelere yer verildi:

Bölücü terör örgütü mensuplarınca şehit edilen Eren BÜLBÜL’ün aziz hatırasına ithafen İçişleri Bakanlığınca,  2021 yılı ile birlikte EREN OPERASYONLARI başlatılmıştı.

Bu kapsamda EREN-1 TENDÜREK OPERASYONU, EREN-2 LİCE OPERASYONU, EREN-3 AĞRI DAĞI OPERASYONLARI devam ederken;

Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat (JÖH), Polis Özel Harekat (PÖH) ve Güvenlik Korucusu timlerinden oluşan (1.620) personel [(93) operasyonel tim] ile EREN-4 KARLIOVA-VARTO,
Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat (JÖH), Polis Özel Harekat (PÖH) ve Güvenlik Korucusu timlerinden oluşan (2.550) personel [(145) operasyonel tim] ile EREN-5 BAGOK OPERASYONLARI müşterek olarak  başlatılmıştır.

Yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen EREN OPERASYONLARI, halkımızın desteği ile İNANÇLI ve KARARLI bir şekilde başarı ile devam etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur

YORUMLAR 3
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Biz güvenlik korucuları araziyi iyi bildiğimiz için bütün operasyonnalara katılıyoruz ama maaşımız yetersiz
    Cevapla
  • Mücahit Çetiner 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah yar ve yardımcınız olsun İnşaAllah.
    Cevapla
  • Hikmet Fidan 3 yıl önce Şikayet Et
    Eren operasyonları ülkemize hayırlı olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dilan Polat davasında yeni gelişme: Vergi suçundan tahliye edildiler
Son dakika: İsrail'den İran'a misilleme saldırısı