Nevşin Mengü, Kabe'ye yönelik Boğaziçi'ndeki alçak saldırıyı savundu

Boğaziçi Üniversitesi önünde Kabe fotoğrafının yere serilmesine ilişkin hakimliğe çıkarılan şüphelilerden 2'si tutuklanırken, 2'si ev hapsi şeklinde adli kontrol şartı ile serbest kaldı. Nevşin Mengü ise alçak provokasyonu gerçekleştirenleri savunarak 'Bu çocuklar sanki inanılmaz bir şey yapmış gibi dini değerlerimize milli değerlerimize küfür ettiler diye tutuklandı. Buna dünyanın her yerinde gülerler." dedi.

GİRİŞ 31.01.2021 18:36 GÜNCELLEME 31.01.2021 19:06
Bu Habere 663 Yorum Yapılmış

Boğaziçi Üniversitesi'nde müslümanların kutsalı olan Kabe'ye yönelik geçtiğimiz günlerde çirkin bir provokasyon gerçekleştirildi. Müslümanların kıblesi Kabe üzerinden yapılan büyük provokasyona Twitter'dan #KabeKutsalımızdır hashtagiyle tepki yağdı. Nevşin Mengü ise Kabe'ye yönelik gerçekleştirilen alçak provokasyonu meşrulaştırmaya kalkarak skandal ifadelere imza attı.

ALÇAK PROVOKASYONU MEŞRULAŞTIRDI

Mengü, Boğaziçi'ndeki skandal olayla ilgili "İki genç tutuklandı. Kabe'nin resmine illüstrasyon yapmak niye dini değerlerle dalga geçmek oluyor. Dalga da geçmiyor gençlerin yaptığı illüstrasyon. Bu çocuklar sanki inanılmaz bir şey yapmış gibi tutuklandı. Aman dini değerlerimize milli değerlerimize küfür ettiler diye tutuklandı çocuklar. Buna dünyanın her yerinde gülerler. " diyerek işlenen suçu meşrulaştırmaya kalktı.

YORUMLAR 663
  • Nail 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben Nevşin hanımı CNN de çalışırken beğenirdim. Ne kadar yanılttı beni anlatamam Böyle düşünceleri olduğunu en azından geç de olsa öğrendik ya hiç öğrenemeseydik. Artık toz tanesi kadar beğenim kalmadı. Laiklik adı altında macron çizgisine gitti. Türkiyeden çok batılı ülke çıkarlarını kolluyor adeta
    Cevapla
  • İhsan 3 yıl önce Şikayet Et
    Benim dikatimi çeken ne diyimmi, bu zihniyet ne zamam kendi zihniyeti ile örtüşen şahıslar ile ilgili bir savunma yapsalar '' çocuklar '' şeklinde nu şahıslar dan bahsediyorlar, her biride cezai ehliyeti olan 20 li 30 lu yaşlarda kişiler. Bu tabiri kullanarak sanırım algı oluşturmaya çalışıyorlar.
    Cevapla
  • Murad1453 3 yıl önce Şikayet Et
    Gereksiz insanlara gereksiz yorum yapılmasın .zaten cehenneme odun olmayı kabul etmişki kutsallara savaş açmış...
    Cevapla
  • mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    hanımefendi mesela anneniz çok kutsal size göre asla olamaz ama küfretseler yada fotoğrafını alıp kötü bi yere koysalar ne var bunda dermisiniz inanın kötü niyetim yok sadece soruyorum
    Cevapla
  • Ertuğrul 3 yıl önce Şikayet Et
    Senin ve senin gibi Müslüman görünümlü nesebi dini belli olmayanlardan ne beklenir ki. Dini inanışın İslam olmadığı kesin de benim inancima hakaret eden ise savunanina gözümüzde bir necisten farkınız yok. Hele savundugunuz lgbt ci Lut artıkları ile helakiniz mutlaktır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul ilçe başkanlığı seçimi anketi belli oldu: İşte İstanbul ortalaması...
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'