Ankara'da dehşet, sokakta öldürdü! 'Şeytana benzettim...'

Ankara'da Berke Bilge A., sokak ortasında tartıştığı arkadaşı Berkay Kesen'i tabancayla başından vurarak öldürdü. Gözaltına alınan Berke Bilge A.'nın ifadesinde, "Onu şeytana benzettim ve bana silah çektiğini gördüm. Bu yüzden onu öldürdüm" dediği öğrenildi.

GİRİŞ 01.02.2021 10:00 GÜNCELLEME 01.02.2021 13:05
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Ankara'da, dün sabah saat 09.30 sıralarında Çankaya ilçesindeki Aydınlar Mahallesi'nde kan donduran bir olay meydana geldi. İddiaya göre, gece birlikte alkol alan Berke Bilge A. ile Berkay Kesen, cadde üzerinde yürürken henüz bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı.

Bu sırada belindeki tabancayı çıkaran Berke Bilge A., Kesen'i başından vurdu.

OLAY YERİNDEN KAÇTI

DHA'da yer alan habere göre Kesen kanlar içinde yere yığılırken, Berke Bilge A. olay yerinden kaçtı. Silah sesini duyan mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları ilk incelemede Kesen'in hayatını kaybettiğini tespit etti. Bölgede geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri, çevredeki vatandaşın ifadeleri üzerine kaçan Berke Bilge A.'nın yakalanması için çalışma başlattı.

"ŞEYTANA BENZETTİM, O YÜZDEN ÖLDÜRDÜM"

Bu sırada polis, olay yerine yakın Dikmen Caddesi üzerinde bir kişinin silahla havaya ateş ettiği ihbarını aldı. Bunun üzerine olay yerine giden polis ekipleri, havaya bir el ateş eden kişiyi gözaltına aldı. Yapılan incelemede, gözaltına alınan kişinin Ece Sokak'ta Berkay Kesen'i öldüren Berke Bilge A. olduğu tespit edildi. Zanlı, verdiği ilk ifadesinde Berkay Kesen ile arkadaş olduklarını belirterek, "Kendimde değildim. Arkadaşımla alkol almıştık. Onu şeytana benzettim ve bana silah çektiğini gördüm. Bu yüzden onu öldürdüm" dediği öğrenildi.

GÖZALTINA ALINIP EMNİYETE GÖTÜRÜLDÜ

Berke Bilge A., Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gerekli işlemler için emniyete götürüldü. Berkay Kesen'in cansız bedeni ise polisin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

CİNAYETİN GÖRÜNTÜSÜ KAMERAYA YANSIDI

Berke Bilge A.'nın arkadaşı Berkay Kesen'i sokak ortasında tabancayla vurarak öldürmesi, güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Görüntülerde, Berke Bilgi A.'nın, Berkay Kesen'in arkasından yaklaşarak tabancayla vurduğu görüldü. Ayrıca Berke Bilge A.'nın olayın ardından teslim olması da çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Berke Bilge A.'nın havaya bir el ateş ettikten sonra tabancayı yere bırakıp ayağıyla vurduktan sonra yere oturup ellerini başının arkasına götürerek teslim olması görüntülerde yer aldı.

YORUMLAR 8
  • siirtli 3 yıl önce Şikayet Et
    acilen idam gelmesi lazım acilen
    Cevapla
  • Saf 3 yıl önce Şikayet Et
    Oldu gari bizde inandık . Şeytanı tutuklayalım öyle ise. Sen masunsun mu diyelim. İşte şeytanın dostlığu seni gaza getirir koyar gider. Aklını kullanmassa daha büyük felaketler seni bekliyor.
    Cevapla
  • lazio 3 yıl önce Şikayet Et
    gayet normal televizyonlarda sabahtan aksama kadar mafya filmleri oynuyo devamli siddet siddet millet etkileniyo türk milleti cabik etkilenen bir millettir zavalli bir milletir siz oynatin mafya filmlerini sonuc ta böyle olur iyi ani ben avrupada yasiyorum catlayin patlayin
    Cevapla
  • Umut 3 yıl önce Şikayet Et
    Herkesin belinde silahı var,sinirlenen,canı sıkılan,şeytana uyan,derdi olan,birine kafayı takan,Kız arkadaşına kızan,eşi ne kızan,patronuna kızan,alkol alıp arkadaşına sinirlenen,uyuşturucu madde içip kendini kaybeden veya onu içip kendine bahane eden herkezde silah var,sıkan sıkan a,İnsan canını almak bu kadar basit olmuş bu ülkede,TV lerde mafya ve kabadayı filimleri çekenleri de allahım bildiği gibi yapsın,bilinçli olarak toplumu bozup zaman la kargaşa ya sebeb olacak bilinç altını işliyor lar.
    Cevapla
  • hakan gardas 3 yıl önce Şikayet Et
    Nefret ve kin kusuyorlar sonra öldürüp deli rol oynuyorlar yemezler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!