Nedim Şener'den Özgür Özel'e çok sert 'FETÖ' cevabı!

Gazeteci Nedim Şener, Özgür Özel'in kendisine yönelik FETÖ'cü imasına çok sert yanıt verdi. Şener CHP'li Özgür Özel'e 'FETÖ’cülerin davetiyle 2013’te Amerika’ya giden sizdiniz' dedi. Şener Özgür Özel'in tutuklanan FETÖ'cüleri inanç grubu olarak nitelediği görüntüleri paylaştı.

Nedim Şener'den Özgür Özel'e çok sert 'FETÖ' cevabı!
Nedim Şener'den Özgür Özel'e çok sert 'FETÖ' cevabı!
GİRİŞ 03.02.2021 00:55 GÜNCELLEME 03.02.2021 00:57
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Gazeteci Nedim Şener, CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel'in "Ah Nedim Ah! Sen FETÖ ile iş tutan Soylu'yla iş tutmaya devam et. Cezaevine dört duvarın ardına koğuş arkadaşın dimdik girdi dimdik çıktı. Oysa sen savruldun savrulmak ne sen zihnen teslim oldun. 'Benim cemaatle sorunum yok çocuğumu okullarına yollayabilirim' ifadeleri kime ait?" sözlerine çok sert yanıt verdi.

''BENİ DEVLETE 'KATİL' DEYİP PKK'NIN SİYASİ AYAĞINDAN VEKİL OLANLA KARIŞTIRMA''

Şener, CHP'ye doldurulan FETÖ'cüleri ve FETÖ'nün yayın organlarının kapatılmasına karşı yapılan eylemlere verilen desteği hatırlattı. Nedim Şener Özgür Özel'e verdiği cevapta:

"Benim hiçbir cemaatle meselem olmadı, devletteki çete ile kavgam oldu. Bunu da mahkemede söyledim. Sen “Hocaefendi ile benim ne sorunum olabilir ki” yalanını nerenden uydurdun 46’lık Sen beni “devlete katil” deyip PKK’nın siyasi ayağından vekil olanla karıştırma.''

''FETÖ’cülerin davetiyle 2013’te Amerika’ya giden sizdiniz, ATATÜRK’ün kurduğu partiye FETÖ’cü danışmanları dolduran sizsiniz, PKK’nın siyasi ayağı ile iş tutan sizsiniz, dik durmak bir yana FETÖ’nün gazete televizyonlarının bankasının önüne yatan siz siziniz. FETÖ’cülerin peşine ‘inanç grubu cemaat” diye zıplaya zıplaya peşinde koşan bizzat sendin. Dik duran değil FETÖ’cülerin önüne yatan sendin. Nerede “hocaefendi” demişim ispatla yalancı" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 15
  • VATAN 3 yıl önce Şikayet Et
    Hâlâ hoca efendi diyorlar şerefzize
    Cevapla
  • DADAŞ 3 yıl önce Şikayet Et
    nedim yine dobra konuştun helal sana
    Cevapla
  • Gavurdağlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Özel in aklı yerinde değil zavallı
    Cevapla
  • Alibergamalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Ağzına sağlık Nedim abi. özgür özel boş konuşmayı yalan söylemeyi çok sever
    Cevapla
  • ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    özgür kimin özgürüyse gelsin alsin ....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beşiktaş'ın yeni hocası belli oluyor! İşte öne çıkan isim
Biden'dan İran'ın İsrail'e saldırısıyla ilgili şok itiraf!