Terör örgütünden kaçışlar hızlandı! 5 örgüt mensubu teslim oldu

İçişleri Bakanlığı koordinesinde Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen ikna çalışmaları neticesinde; PKK/KCK terör örgütünden kaçan 5 örgüt mensubu, bugün güvenlik güçlerine teslim oldu.

Terör örgütünden kaçışlar hızlandı! 5 örgüt mensubu teslim oldu
Terör örgütünden kaçışlar hızlandı! 5 örgüt mensubu teslim oldu
GİRİŞ 03.02.2021 19:14 GÜNCELLEME 03.02.2021 19:43
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Teslim olan 5 örgüt mensubundan birinin ailesi,  Diyarbakır’da 520 gündür devam eden evlat nöbetindeki aileler arasında yer alıyor. Teslim olan örgüt mensubuyla birlikte evlat nöbetinde 23. buluşma gerçekleşirken, 2021 yılı içerisinde sadece ikna yoluyla teslim olanların sayısı ise 21'e yükseldi.

Teslim olanların 2008, 2010 ve 2015 yıllarında terör örgütüne katıldıkları ve son olarak Irak ve Suriye'de faaliyet yürüttükleri belirlendi. 

TESLİM OLANLARDAN BİRİNİN AİLESİ DİYARBAKIR'DA 520 GÜNDÜR EVLAT NÖBETİNDEYDİ

İçişleri Bakanı Soylu, teslim olan örgüt mensuplarından birinin ailesinin Diyarbakır'da 520 gündür evlat nöbeti tuttuğunu duyurdu.

YORUMLAR 2
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu soysuz katil teröristlere sakın inanmayın. İlk fırsatta çözüm sürecinde ki gibi hendek kazip, sokaklara çıkıp asjee, polis ve sivilleri katledecekler. Bunların hepsi yalan, bur proje. Tutuklansinlar. Şehitlerimizin ruhlarını sizlatmayin.
    Cevapla
  • Halk 3 yıl önce Şikayet Et
    Dağdakiler bitiyor, ses boğazdan geliyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hudson Enstitüsü analistinin 'Kaan' sözleri muhalif gazeteciyi derinden etkiledi
Erdoğan'dan CHP'ye iade-i ziyaret kararı - Gazete manşetleri