Twitter'dan bir skandal daha! MHP'den çok sert tepki

Twitter, MHP lideri Bahçeli'nin Boğaziçi Üniversitesi'ndeki eylemlerle ilgili yaptığı bir paylaşıma kısıtlama getirdi. Bu engellemenin ardından MHP'den "Eylem yapan terör örgütleriyle irtibatlı ve iltisaklı olanlara Twitter ve Twitter'ın arkasındaki güçler destek vermiştir" tepkisi gösterildi.

Twitter'dan bir skandal daha! MHP'den çok sert tepki
Twitter'dan bir skandal daha! MHP'den çok sert tepki
GİRİŞ 04.02.2021 20:18 GÜNCELLEME 04.02.2021 20:19
Bu Habere 195 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Boğaziçi Üniversitesindeki protestolara ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı bazı paylaşımlara, Twitter tarafından kısıtlama getirildiği bildirildi.

MHP Genel Merkezinden yapılan açıklamada, "Boğaziçi Üniversitesinin önündeki menfur eyleme karşı gösterdiği tepkiden dolayı MHP lideri Sayın Bahçeli'nin bazı paylaşımlarına Twitter kısıtlama getirmiştir." ifadesi kullanıldı.

Bahçeli'nin söz konusu paylaşımlarında terörist ve öğrenci ayrımını ortaya koyduğu belirtilen açıklama, şunlar kaydedildi:

"Sayın Bahçeli terörist ve öğrenci ayrımını ortaya koyduğu halde -ki bu emniyet tarafından da teyit edilmiştir- okyanus ötesinden Twitter buna tepki göstermiştir. Boğaziçi Üniversitesi önünde eylem yapan terör örgütleriyle irtibatlı ve iltisaklı olanlara Twitter ve Twitter'ın arkasındaki güçler destek vermiştir. Genel Başkanımızın bazı paylaşımlarına kısıtlama getirilmiştir."

YORUMLAR 195
  • Emre19 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok önemli sanki twitirlarini başlarına calsinlar ben daha birtane kullanmadım bir şeyimiz mi eksildi. Mesele PKK seviciligi mesele gezi gibi Türkiye'yi zora sokacak şeyler olsaydı twitiri sonuna kadar terorustlerin emrine sokarlardi.İste mesele tamda bu..
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Bakan Soylunun twittlerini sansür koydular.
    Cevapla
  • AYBALAM 3 yıl önce Şikayet Et
    Tbmm vekillerin dokunulmazlığını kaldırın kanunu tanımıyana dokunun...
    Cevapla
  • Yunus 3 yıl önce Şikayet Et
    O kadar aciz milletiz ki.bize sansur koyanlara millet olarak sansur koyamiyoruz.kullanmayalim..adamlar ofis bile acmiyor ulkemizde.para vermemek vergi odememek icin.
    Cevapla
  • ... 3 yıl önce Şikayet Et
    Sevgili kardeşler asla sosyal medyayı da boş bırakmayın nasıl onlar şikayet ediyorsa bizler de şikayet edelim. Uğraşmazsak onlar zaten uğraşıyor telegramda da alternatif kanallara abone olmayı unutmayın. Cumhurbaşkanımızın , Bakanımızın ,Selçuk Beyin ve Cumhur İttifakı kanallarını boş bırakmayın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve İsrail'den Refah kararı! 'Operasyon başlatılmayacak' iddiası
Sebepsiz yere defalarca bıçakladı! Kuryelik yapan üniversite öğrencisini canice öldürdü