Başkan Erdoğan'a görülmemiş destek! Dünyada büyük yankı uyandırdı

Erdoğan'a destek vermek için başlatılan "Erdoğan'ın yanındayız" etiketli paylaşımlar vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

Başkan Erdoğan'a görülmemiş destek! Dünyada büyük yankı uyandırdı
Başkan Erdoğan'a görülmemiş destek! Dünyada büyük yankı uyandırdı
GİRİŞ 06.02.2021 16:53 GÜNCELLEME 06.02.2021 17:34
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için başlatılan "Erdoğan'ın yanındayız" etiketli paylaşımlar, yaklaşık 2,5 milyon kişinin desteğiyle Twitter'da dünya gündeminin ilk sırasına yükseldi.

Dün Twitter üzerinden Erdoğan'a destek vermek için başlatılan "Erdoğan'ın yanındayız" etiketli paylaşımlar vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

Twitter'da dünya gündeminin ilk sırasına yükselen paylaşımlara, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleri, milletvekilleri ile sivil toplum kuruluşlarının yöneticilerinin de aralarında bulunduğu birçok kişi destek verdi. Bu kapsamda şu ana kadar yaklaşık 2,5 milyon tweet atıldı.

ALTUN: DÜŞMANA KORKU VERMİŞTİR

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Twitter'da 'Erdoğan'ın yanındayız' paylaşımlarına saatler içinde büyük destek geldiğini belirterek, "Aziz milletimizin Cumhurbaşkanımıza duyduğu bu sevgi ve muhabbet dosta güven, düşmana korku vermiştir" dedi.

İletişim Başkanı Altun, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Saatler içinde muhteşem bir heyecan ve hızla 'Erdoğan'ın yanındayız' etiketine 2,5 milyona yakın destek verildi. Aziz milletimizin Sayın Cumhurbaşkanımıza duyduğu bu sevgi ve muhabbet dosta güven düşmana korku vermiştir. Durmak yok yola devam inşallah" ifadesine yer verdi.

ERDOĞAN'DAN MESAJ!

Paylaşımların ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan da Twitter'dan şunları kaydetti:

"Türkiye'yi tarihi zaferlere ulaştırma mücadelemizde yanımızda yer alan herkese yüreğimiz de kollarımız da kapımız da ardına kadar açık. Daha gidecek çok yolumuz, yapacak çok işimiz var. Geleceğin büyük ve güçlü Türkiye'sini inşallah hep birlikte inşa edeceğiz."

YORUMLAR 1
  • Mahir 3 yıl önce Şikayet Et
    Reis seni bu millet yalınız bırakmaz bu itlere karşı yanındayız seninleyiz rabbim güç kuvvet versin devlet millet düşmanlarını kahretsin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati tarihinde bir ilk! Kapılarını basına açtılar
Sözcü'den masabaşı asparagas haber: Elinde patladı!