AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız trafik kazası geçirdi

Son Dakika Haberi; Çorum'un Sungurlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız ve oğlu Ahmet Yediyıldız yaralandı. Şenel Yediyıldız sosyal medyadan yaptığı açıklamada 'Genel olarak sağlık durumum iyi. Dualarınız beklerim.' ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 07.02.2021 19:15 GÜNCELLEME 07.02.2021 22:25
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Kaza, Ocaklı kavşağında meydana geldi. Ordu’dan Ankara’ya seyir halinde olan 34 KS 9626 plakalı Ahmet Yediyıldız yönetimindeki otomobil Feyyaz Tekel yönetimindeki 43 AL 636 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Kazada Ordu milletvekili Şenel Yediyıldız ve oğlu Ahmet Yediyıldız yaralandı. Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar ambulansla Sungurlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız trafik kazası geçirdi

Milletvekili Yediyıldız ve oğlunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız trafik kazası geçirdi

OPR. DR. ŞENEL YEDiYILDIZ: SAĞLIK DURUMUM İYİ

Şenel Yediyıldız sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Ankara yolu Çorum istikametinde geçirdiğimiz trafik kazası sonucu Sungurlu Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahale sonrası Ankara Şehir Hastanesi’ne sevkimiz uygun görüldü. Genel olarak  sağlık durumum iyi. Dualarınız beklerim." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 15
  • belde 3 yıl önce Şikayet Et
    Ordumuzun gururu, geçmiş olsun sayın vekilim. Allah'tan acil şifalar diliyoruz.
    Cevapla
  • Afşinbey 3 yıl önce Şikayet Et
    Operatör doktor hastanede milete hizmet eder ne işi. Oluyor siyasette
    Cevapla
  • gökhan 3 yıl önce Şikayet Et
    bende dıyorum mılletvekılı eski kasa passatamı bınıyor.meğerse o diğer araçmış.vekılımız son model mılyonluk audiye bınıyormus.itibardan tasarruf ettı sandım biran için.
    Cevapla
  • belde 3 yıl önce Şikayet Et
    bu yorumun beğenilecek neyi var anlaşılır değil. kazayı yapanı mı beğeniyorsunuz, kaza olmasını mı. boş yorum gökhan bey. arabanın markasından size ne.
    Cevapla
  • kurtoğlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Algının dibini yapmışsın. Kıskandın mı adam audiye biniyor diye? O adam helalinden kazanıp aldıysa ve sen burda insanları başka türlü düşünmeye sevkettiysen.. Gerçekten yazık.
    Cevapla
  • Ibrahım 3 yıl önce Şikayet Et
    Karşı aractakilere ne olmuş..onlardan bir haber yok
    Cevapla
  • Şamil Gurbet 3 yıl önce Şikayet Et
    vekilim diye basmış gitmiş herkesin yol vereceğini zannediyor çakar takınca enteresan ya islam düşmanı dediğiniz avrupada imkansız şu çakar olayı
    Cevapla
  • belde 3 yıl önce Şikayet Et
    şamil yorumcu arkadaş, nereden biliyorsun çakar olduğunu olay yerinde miydin. avrupa dediğin sadece polis devletlerinden oluşan, Allah tan değil, kuldan korkanların birliği. neyine hayransın ki ABnin. İslam ve Müslüman düşmanlığının zirve yaptığı bu devirde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kalkınma Yolu Projesi ile Türkiye-Irak ticaretinde 20 milyar dolar hedefi
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat