AK Parti Sözcüsü Çelik: Milli egemenliği yabancı güçlere devretmeye çalıştılar

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, FETÖ'nün 7 Şubat 2012’deki MİT kumpasını TRT Haber'e değerlendirdi. Çelik, "Milli egemenliği yabancı güçlere devretmeye yönelik hazırlığın ilk aşamasıydı" açıklamasında bulundu.

AK Parti Sözcüsü Çelik: Milli egemenliği yabancı güçlere devretmeye çalıştılar
AK Parti Sözcüsü Çelik: Milli egemenliği yabancı güçlere devretmeye çalıştılar
GİRİŞ 08.02.2021 02:49 GÜNCELLEME 08.02.2021 02:49
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, FETÖ'nün 7 Şubat 2012’deki MİT kumpasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

"Milli egemenliği yabancı güçlere devretmeye çalıştılar"

TRT Haber yayınına konuk olan Çelik, "Darbe girişimine kadar olan süreci iyi analiz edersek, aslında Türkiye'deki milli egemenliği bir şekilde yabancı güçlere devretmeye dönük bir hazırlığın ilk aşaması olarak düşünülebilir" dedi.

"İlk hamleleri duvara çarparak parçalandı"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dirayetli duruşunun bu süreçte çok önemli olduğunun altını çizen Çelik, "Cumhurbaşkanımızın son derece sağlam ve kararlı bir irade ile bu girişimin arkasındaki mahiyeti kavrayıp bunu ters yüz etmesi, buna müsaade etmemesi, MİT müsteşarımızı ve istihbarat teşkilatımızı bu şekilde tam bir koruma altına alması, bu iradeyi ortaya koyması FETÖ'nün Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne karşı bu ilk hamlesinin duvara çarpıp parçalanmasına yol açmıştır" sözlerini kullandı.

 

KAYNAK: TRTHABER
YORUMLAR 1
  • ufuk 3 yıl önce Şikayet Et
    chp sol görünür ama emperyalizmin işbirlikçileri tarafından yönetilir ..solculuk ve laiklik ayağı ile gençleri kafalar . . tıpkı eskiden olduğu gibi .chp nin 3 aylık iktidar olduğunu gören bir daha chp ye 40 yıl oy vermez .
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...