Türkiye Gençlik Birliği'nden 'ülkemizi çok seviyoruz' videosu

Türkiye Gençlik Birliği sosyal medya hesabından Ülkemi Çok Seviyorum etiketiyle bir video yayınladı. Yapılan paylaşımda 'Her şeyimizi Türkiye'ye borçluyuz. Varlığımız Türk varlığına armağan olsun' ifadeleri kullanıldı.

GİRİŞ 11.02.2021 13:13 GÜNCELLEME 11.02.2021 13:13
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Türkiye Gençlik Birliği (TGB) sosyal medya hesabından #ÜlkemiÇokSeviyorum etiketiyle bir video paylaştı. Videoda Türkiye'nin çeşitli üniversitelerinde öğrenim gören gençler irade beyanında bulunarak, "Ülkemizi çok seviyoruz" dedi.

"ÜlkemiÇokSeviyorum" etiketiyle paylaşılan video kısa süre içinde yayılarak çok sayıda olumlu yorum ve destek alırken Twitter’da gündem oldu.
TGB’nin paylaşımı sosyal medyada dün #ÜlkemAdınaÇokÜzgünüm etiketiyle yayınlanan videoya bir cevap olarak yorumlandı. 

YORUMLAR 21
  • tunctunc 3 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun sizlere helal süt emmi$ gururumuzsunuz..Bu ülkede yapilanlari gören anlayan insanlarsiniz..Bu ülkeyi i$te sizin gibi GÖRENLER yönetecek.Yarinin Recebi Reisi sizlersiniz..Vatan icin´millet icintek bir fikri olayan fikri üretemeyen agzindan tek bir hayirli kelime cikmayanlar OLMIYCAKSINIZ..Sizleri $imdieden görüyoruz gurur duyuyoruz.
    Cevapla
  • musa 3 yıl önce Şikayet Et
    vatan hainleri Türkiye nin gelişmesinden, bölgesel güç olmasından, bağımsızlığından rahatsızlığını kamufle ederek saptırma yapıyor.Tabii ki üzüleceksiniz her yatırıma gelişmeye karşı çıkan gerici yobaz emperyalist uşakları
    Cevapla
  • Selim 3 yıl önce Şikayet Et
    uygur Türkleri ve diğer azınlıklara soykırım uygulayan çinin yaptıklarını görmemezlikten görmek ile Türkiyeyi çok sevmek tezattır. Doğu Türkistan kadim Türk yurdudur. Onları terörist olarak görmek insani değerleri kaybetmektir. Yaşasın Doğu Türkistan.
    Cevapla
  • ali 3 yıl önce Şikayet Et
    ne alaka ,kel alaka
    Cevapla
  • aysel 3 yıl önce Şikayet Et
    maşallah Allah sayılarını artırsın
    Cevapla
  • mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    ülkenizi seviyorsunuz ama çin yönetimine tapınıp uygur türklerine terörist diyorsunuz, yerli olmanız için öncelikle bu mao cu kafadan kurtulmanız gerekir, bu görüntüler güzel ama istikrar en önemli fazilet, daha önce, başörtüsü yasağını destekleyip, kandilde öcalana çiçek uzattığınız gibi, üç gün sonra da benzerlerini yaparsanız bu ülkenizi sevmiş olmazsınız. Ayrıca o aydınlık gazetesinin hedef gösterip katledilmelerine sebep olduğu yüzlerce ülkücüyü de unutmadık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması