Mesut Mevlevi suikasti: Türkiye'den kaçarken böyle yakalandı

Şişli'de İranlı Mesut Mevlevi'nin öldürülmesine ilişkin tutuklanan İstanbul Başkonsolosluğu çalışanı Mohammad Reza Nasırzadeh N.'nin, İstanbul Havalimanı'ndan yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalanmasına ilişkin görüntülere ulaşıldı.

GİRİŞ 13.02.2021 06:51 GÜNCELLEME 15.02.2021 09:37
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Güvenlik kamerası kayıtlarında, 8 Şubat'ta İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Giden Yolcu katına gelen İran Diplomatik Pasaport sahibi Mohammad Reza Nasırzadeh N.'nin, pasaport kontrol noktasında işlem yaptığı görülüyor.

Görüntülerde, Mohammad Reza Nasırzadeh N.'nin, daha sonra polis ekiplerince gözaltına alınması ve ekip otosuna bindirilmesi yer alıyor.

NE OLMUŞTU?

Şişli'de, 14 Kasım 2019'da İranlı Mesut Mevlevi'nin bir otomobilden açılan ateş sonucu öldürülmesiyle ilgili cinayetin faili olduğu öne sürülen Abdulvahap K.'nin de aralarında olduğu toplam 11 kişi gözaltına alınmış, 7 zanlı tutuklanmış, 4 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Soruşturma dosyasına dahil edilen bilgiler doğrultusunda bir süre önce hakkında "tasarlayarak adam öldürme" suçundan yakalama kararı çıkarılan ve İran'ın İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi olduğu öğrenilen Mohammad Reza Nasırzadeh N., İstanbul Havalimanı'nda yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalanmış, 9 Şubat'ta tutuklanmıştı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 7
  • Yakub 3 yıl önce Şikayet Et
    Iran bize problem olduğunu yavaş yavaş göstermeye başladı. Iran 'dan gelenlere dikkat. Iran sınırına sıfır noktada pkk karargahı kandil var. Burayı besleyen Iran sinsi sinsi Müslümanları katlediyor. Deaş sadece Iran ve Israil e saldırı yapmadı. Bunlar göründükleri gibi masum değiller.
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu sefer yemedi
    Cevapla
  • Eski Türkiye yok 3 yıl önce Şikayet Et
    Eski Türkiye zannetti. Galiba .
    Cevapla
  • Yasar 3 yıl önce Şikayet Et
    Eeee iran bu işe ne demişti bir not düşseydiniz iyiydi.
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Türk polisi yakalar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi