Çobanbey'de korkunç saldırı: Ölü ve yaralılar var!

Suriye'nin Çobanbey ketinde terör örgütü PKK/YPG tarafından bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda 1 sivil öldü, 12 sivil ise yaralandı.

Çobanbey'de korkunç saldırı: Ölü ve yaralılar var!
Çobanbey'de korkunç saldırı: Ölü ve yaralılar var!
GİRİŞ 13.02.2021 14:32 GÜNCELLEME 13.02.2021 14:32
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Kilis'in Elbeyli ilçesinin karşısında bulunan ve Fırat Kalkanı Harekatı ile terör örgütlerinden arındırılan Suriyeli Türkmenlerin ağırlıklı olarak yaşadığı Çobanbey kent merkezinde öğle saatlerinde teröristler tarafından işlek bir caddeye bırakılan bomba yüklü araç uzaktan kumanda ile infilak ettirildi.

Patlamada 1 kişi ölürken, 12 kişi ise yaralandı. Bölgedeki ev, iş yeri ve araçların da hasar gördüğü patlama sonrası çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Aralılar hastanelerde tedaviye alınırken, saldırı sonrası yerel kolluk kuvvetleri önlemlerini arttırdı. Saldırıyı düzenleyen teröristlerin yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 5
  • Turaneller 3 yıl önce Şikayet Et
    Katil ABD, terör ordusunu harekete geçirdi,katil ABD kana doymuyor, bu bombalar ABD de paylaşmadığı sürece ortadoğuya huzur gelmez
    Cevapla
  • ... 3 yıl önce Şikayet Et
    biden etkisi domuzları beslemeye başlamışlar
    Cevapla
  • ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Suriyenin dogusu pkkdan temizlenmeli
    Cevapla
  • Saim çakır 3 yıl önce Şikayet Et
    Hala bu katillere sahip çıkan iç ve dış düşmanlar görün katil abd ve batı bu alçaklara sahip çıkmanızın nedeni İSLAM VE MÜSLÜMAN düşmanlığıdır.katil abd ve batı müslüman ülkeleri karıştırmak için pkk, pyd Terörüslere yardım ve yataklık yapıyor. Katil abd TÜRKİYENİN bir numaralı düşmanıdır.
    Cevapla
  • Batmanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne Pkk Ne Ypg si ABD kendisi Bu İşi Yapıyor ALLAH Berişan Etsin Sizi Alçak Katiller
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu