Eyüpsultan'da spor salonunun çatısı çöktü, araçlar altında kaldı!

Eyüpsultan Göktürk’teki Ali Rıza Özderici Lisesi Spor Salonu çatısı üzerinde biriken kar kütlesinin ağırlığına dayanamayarak çöktü. Araçlar çöken çatının altında kalırken, çökme nedeniyle yol kenarındaki bir elektrik direği de devrildi.

GİRİŞ 15.02.2021 00:37 GÜNCELLEME 15.02.2021 00:45
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Eyüpsultan Göktürk Mahallesinde Çeşmebaşı Caddesi üzerinde eğitim veren Ali Rıza Özderici Lisesi Spor Salonu çatısı, üzerinde biriken kar kütlesinin ağırlığına dayanamayarak çöktü.

Spor salonunda kimsenin olmaması olası bir yaralanmanın önüne geçerken, ilk belirlemelere göre 5 araç çöken çatının altında kalarak hasar gördü.

Çökme nedeniyle yol kenarında bulunan bir tane elektrik direği de devrildi. Eyüpsultan Belediyesi ekipleri çatı altındaki araçları kurtarmak için Eyüpsultan Belediyesi ekiplere harekete geçti.

 

KAYNAK: İHA, DHA
YORUMLAR 3
  • Birisi 3 yıl önce Şikayet Et
    Çatıcı değil branda çekmişler herhalde. Can kaybı yok Şükürler olsun. Yapanın yanına kâr kalır.
    Cevapla
  • Demir Ersoy 3 yıl önce Şikayet Et
    Belediye yetkilileri bir vinç yardımıyla karı temizleteceklerdi bu kadar basit bir önlem alınmadığı için her yıl kar yağışları sonrası onlarca catı tente bıranda çöküyor yazık işi ehline vermezsen seyir edip dururlar
    Cevapla
  • YKC 3 yıl önce Şikayet Et
    CHP nin kuruluş gayesi bellidir ,millete hizmet etmek için kurulmamıştır bu nedenle chp'li belediyelerden hizmet beklemek biraz saflık olur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: Alman Cumhurbaşkanı Ankara'da! Başkan Erdoğan resmi törenle karşıladı
Türkiye, Irak, Katar ve BAE'nin imzaladığı tarihi anlaşmaya ilişkin ABD'den ilk açıklama!