Kafe ve lokantalar açılacak mı? Erdoğan'dan açıklama

Koronavirüs kısıtlamaları ile ilgili en merak edilen konulardan biri de kafe ve lokantaların ne zaman açılacağı... Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugünkü Kabine toplantısında alınacak kararları Millete Sesleniş konuşmasında açıklayacağını söyledi.

GİRİŞ 17.02.2021 14:15 GÜNCELLEME 17.02.2021 14:53
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen 7. Olağan İl Kongresi'nde konuştu. Erdoğan bugün yapılacak kabine toplantısında alınacak yeni kararları duyuracaklarını açıkladı.

AŞILAMADA RAKAM 5 MİLYONU GEÇTİ

Erdoğan konuşmasında şunları söyledi;

"Salgının ilk gününden bu yana hiçbir vatandaşımızı sahipsiz bırakmadık. Şu anda aşılamada 5 milyon 200 bin kişi geçtik. Yoğun bir şekilde de aşılama kampanyası devam ediyor. O çok büyük olduğunu söyleyenlerin falan böyle bir durumu yok.

KAFE VE LOKANTALAR AÇILACAK MI? 

Salgın nedeniyle yapmak zorunda kaldığımız kısıtlamaların esnafımız, işçilerimiz üzerinde oluşturduğu olumsuzlukları en aza indirebilmek için destek paketleri açıkladık. Bugün Kabine Toplantısı'nın sonrasında aldığımız kararları açıklayacağız. Bugün de Kabine'de aldığımız kararları millete seslenişte açıklayacağız. 

ÇAMUR ATTIKLARI HASTANELER BİNLERCE KİŞİYİ KURTARDI

Şehir hastanelerimiz başta olmak üzere sağlık tesislerimiz salgınla mücadelede baş rol oynadı. Her kesime yönelik hayata geçirdiğimiz özel programlarla ekonomimizi ayakta tuttuk. Avrupa'daki toplam kapasiteye yaklaşan yoğun bakım yatak sayımızla, 1 milyon 100 bini aşan sağlık ordumuzla süreci alnımızın akıyla yönettik. İsraf dedikleri, ne gerek var diyerek çamur attıkları bu hastaneler on binlerce vatandaşımızın hayatının kurtulmasına vesile oldu. 

YORUMLAR 46
  • YURTTAŞ 3 yıl önce Şikayet Et
    Marketler pazarlar oteller tıklım tıklım, ama restoranlar kapalı. Olacak iş değil....
    Cevapla
  • sorumsuz dolu 3 yıl önce Şikayet Et
    bir sürü sorumsuz var. bugün bir lahmacun alayım dedim, servisi hazırlayan sorumsuz maskeyi eliyle ortasından tututup tutup düzeltiyer. hem de sürekli. kafasını çalıştırmayan insanlar yüzünden bulaşıyor. bir diğer sorumsuz yürüyen merdivende mesafe bıraktığım halde koşa koşa geliyor basamakları çıkıp burnumun dibinde duruyor. bu sorumsuzlar olduğu sürece bu salgın bitmez.
    Cevapla
  • ömer 3 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen kırtasiyelere cumartesi ve pazar yasağını kaldırsınlar. Marketler daha kalabalık değil mi?
    Cevapla
  • Nik 3 yıl önce Şikayet Et
    Medyanın haftalardır diline dolanmış bir kafe restoran algısı açında görün uladağ örneği ortada bu ülke bu kafayla virüsten kurtulamaz devletin bu işletmelere destek verip açmaması gerekirken devlet sahip çıkamadı yazık açın görün 45 dk.kalınsın diyen sivri zekalı restoranda adam rakı açıcak meze derken hiçbir işletme buna uymaz senin kafan buna basmıyormu.
    Cevapla
  • Hıdır 3 yıl önce Şikayet Et
    Havalimanlarındaki bütün cafe ve lokantalar açık ve hepside masaya servis yapıyor. Kanunlar küçük esnaf için mi? geçerli
    Cevapla
  • büyükdenizci 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen öyle havalimanlarında ya da hastanelerde cafelerde oturcak yer bulamazsın ben arada hastaneye gidiyorum arkadaşlarla konuşuyoruz kalkıyoruz adanada
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan fahiş fiyatla mücadele ve enflasyon açıklaması
Çin lideri Cinping'den ABD Dışişleri Bakanı Blinken hakkında olay sözler