Mersin İl Sağlık Müdürlüğünde Devir Teslim!

10 Kasım 2017 tarihinden bu yana Mersin İl Sağlık Müdürlüğü görevini sürdüren Dr.Sinan Bahçacı, görevini Opr.Dr.Emrah Ceviz’e teslim etti.

Mersin İl Sağlık Müdürlüğünde Devir Teslim!
Mersin İl Sağlık Müdürlüğünde Devir Teslim!
GİRİŞ 19.02.2021 20:05 GÜNCELLEME 19.02.2021 20:05
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Mersin İl Sağlık Müdürlüğü makam odasında gerçekleşen devir teslim töreninde konuşan Bahçacı “Yaklaşık 3,5 yıl önce devraldığım ve şerefle sürdürdüğüm görevimden bu gün itibarı ile ayrılıyorum. Bu süre zarfında çalışma arkadaşlarımla birlikte Mersin halkına sağlık alanında güzel hizmetler sunduk. Mersin gerçekten çok güzel bir şehir. Burada çok güzel dostluklar edindim. Nihayetinde bu bir bayrak yarışı. Eminim ki görevi devrettiğim arkadaşım hizmet bayrağını daha ileriye taşıyacaktır. Bu süreçte birlikte görev yaptığım arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İl Sağlık Müdürlüğü görevini devralan Opr.Dr.Emrah Ceviz ise Mersin’in sağlığına yaptığı katkılardan dolayı Bahçacı’ya teşekkür ederek “Bu kutlu hizmet yarışında sizden devraldığım bayrağı daha ileriye taşımak ve Mersin halkına sağlık alanında en iyi hizmeti sunmak için elimden geleni yapacağım. Değerli meslektaşıma da bundan sonraki görevinde başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Opr.Dr.Emrah Ceviz Kimdir?  

1980 yılında Kütahya/Tavşanlı doğumlu Opr.Dr.Emrah Ceviz; 2004 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. 2005 yılında Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesinde Ortopedi ve Travmatoloji Ana Bilim Dalında Ortopedi Asistanlığına başladı. Uzmanlığını aldıktan sonra 2010 yılında Ankara Meslek Hastalıkları Hastanesine Ortopedi Uzmanı olarak atandı. Kısa bir süre Çankırı Devlet Hastanesinde görev yaptıktan sonra 2012 yılında Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine ataması yapıldı. 2017 yılında Adana Şehir Hastanesinin açılmasıyla birlikte burada göreve başladı.  2018 yılında Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğünde Daire Başkanı olarak görev aldı.

Adana İl Sağlık Müdürlüğünde Kamu Hastaneleri Hizmet Başkanı olarak görev yapmakta iken 19 Şubat 2021 tarihinden itibaren Mersin İl Sağlık Müdürlüğü görevine atanan Opr.Dr.Emrah Ceviz; evli ve 2 çocuk babasıdır.

YORUMLAR 1
  • 01li 3 yıl önce Şikayet Et
    Adana için büyük kayıp Mersin için büyük kazanç
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mahalle kafeleri Çırağan'la yarışıyor - 27 Nisan günün gazete manşetleri
Tel Aviv müzakerelerde ilerleme olmazsa Refah'a saldıracağını Mısır'a iletti