AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: CHP’nin Albayrak’ı hedef alan kirli dili linç kampanyasıdır

Son Dakika haberi; AK Parti Sözcüsü Çelik, 'CHP aile değerlerini hedef alarak Sayın Albayrak'a saldırmaya devam ediyor. Sayın Albayrak'ı hedef alan CHP'nin bu çirkin dilini kınıyoruz, bu bir linç kampanyasıdır' açıklamasında bulundu. Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan da çirkin olaya tepki göstererek 'Berat Albayrak aleyhinde CHP'nin yürüttüğü haksız ve seviyesiz söylemleri kınıyorum.' dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: CHP’nin Albayrak’ı hedef alan kirli dili linç kampanyasıdır
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: CHP’nin Albayrak’ı hedef alan kirli dili linç kampanyasıdır
GİRİŞ 21.02.2021 20:42 GÜNCELLEME 21.02.2021 22:49

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"CHP yönetimi siyasi alanda tam bir siyasetsizlik, ekonomi alanında tam bir cehaletle konuşmaya devam ediyor. Resmî hesaplarından yaptıkları açıklamalarda hala siyasi iftira atarak ve aile değerlerini hedef alarak Sn Berat Albayrak’a saldırmaya devam ediyorlar.

Berat Albayrak hakkında iftiralara sert yanıt

CHP adına ekonomi hakkında konuşanların hayatlarında birkaç lirayı düzgün yönetme başarıları yok. Bürokrat olarak görev yaptıkları dönemlerde kurumları batırdılar ve ekonomiye zarar verdiler.

Bunlar Sn Albayrak’ın ekonomimizin en ağır saldırılar altında olduğu dönemlerde aldığı tedbirleri boş laflarla eleştirmeye kalkıyorlar. Hayatlarında siyasi ya da ekonomik tek başarı hikayesi olmayanlar sadece iftira siyaseti ile gündeme geliyorlar.

Ekonomimizin bizzat ABD yönetiminin üst düzey yetkilileri tarafından hedef alındığı dönemde, ekonomi yönetimimizin aldığı tedbirler o günlerin atlatılmasında belirleyici olmuştur. Bunlara karşı içerikli söz söyleyemeyen CHP yönetimi iftira siyasetine ve polemiğe başvuruyor."

BAKAN ELVAN: CHP'NİN SEVİYESİZ SÖYLEMLERİNİ KINIYORUM

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan sosyal medya hesabından iftira kampanyasına tepki göstererek "Son günlerde döviz rezervleri üzerinden Eski Hazine ve Maliye Bakanımız Sn. Berat Albayrak aleyhinde CHP tarafından yürütülen haksız ve seviyesiz söylemleri şiddetle kınıyorum. 2020 pandemi koşulları içinde küresel piyasalardaki olağandışı dalgalanmaların zorunlu kıldığı ortamda finansal istikrar hedefi doğrultusunda gerçekleştirilen döviz rezervi işlemlerini maksadı dışında çarpıtarak seviyesiz bir siyaset malzemesine dönüştürülmesi  kabul edilemez." paylaşımını yaptı.