FETMÖMETRE'nin mucidi Yaycı'ya FETÖ'cülerden organize saldırı

Müstafi Tümamiral Cihat Yaycı, katıldığı programda FETÖMETRE'nin çalışma prensiplerine ilişkin bilgi verirken, sistemin güvenilirliğine işaret eden önemli açıklamalar yaptı. Yaycı'nın açıklamaları FETÖ'cüleri rahatsız ederken sosyal medya hesapları üzerinden Emekli Amiral'e linç kampanyası başlatıldı.

FETMÖMETRE'nin mucidi Yaycı'ya FETÖ'cülerden organize saldırı
FETMÖMETRE'nin mucidi Yaycı'ya FETÖ'cülerden organize saldırı
GİRİŞ 22.02.2021 16:49 GÜNCELLEME 22.02.2021 16:49
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Bahçeşehir Üniversitesi Denizcilik ve Global Stratejiler Merkezi Başkanı, emekli Tümamiral Doç. Dr. Cihat Yaycı, gazeteci Cüneyt Özdemir'in konuğu oldu. Yayında Mavi Vatan'dan, uluslararası ilişkilere kadar pek çok konu görüşülürken, gündemde FETÖMETRE meselesi de ele alındı.

FETÖMETRE'nin mucidi olan Müstafi Tümamiral, sistemin çalışma prensibi hakkında bilgi verirken, tespitlerin doğruluğuna ilişkin de önemli açıklamalar yaptı. Yaycı'nın açıklamaları FETÖ'cüleri adeta çıldırtırken, sosyal medya hesapları üzerinden Emekli Amiral linç kampanyası başlatıldı.

FETÖCÜLER PANİKLEDİ, SALDIRDI

Müstafi Tümamiral Cihat Yaycı'nın konuşmasında FETÖ'cülerin tespiti noktasında FETÖMETRE'nin önemine işaret ederken, sistemin çalışma prensipleri ve değerlendirme esaslarına ilişkin açıklamaları FETÖ'cüleri adeta çıldırttı.

Yaycı özellikle katalog üzerinden yapılan evliliklere ilişkin "Hiçbir şey bulamayınca “düğün resmin yok, nişan resmin yok, kız isteme ve söz kesimi resmin yok, flört, çıkma resmin yok, arkadaşlarınla evleneceğin kız arkadaşınla, nişanlı, sözlün ile resmin yok, çeyiz bohçası resmin de mi yok ? O da mı yok, köydeysen hadi, orada nişanlının ailesine gönderdiğim  bari kurbanlık koç resmî bile varsa göster de, biz senin katalog evliliği yapmadığına kanaat getirelim.” ifadeleriyle terörist organizasyonun iç yüzünü deşifre ederken aralarında FETÖ'nün kaçak isimlerinin de bulunduğu pek çok kişi sosyal medya hesapları üzerinden Yaycı'yı hedef aldı.

'FETÖ'nün Türkiye'deki faaliyetleri kapsamında "Ben bu örgütü sadece silahlı terör örgütü olarak değil, aynı zamanda casusluk örgütü olarak da tanımlıyorum" diyen Yaycı, örgütle ilgili casusluk uyarısı yapınca FETÖ'cü hesaplar anında kafayı kaldırdı. Söz konusu hesaplar ağız birliği yapmışcasına Yaycı'yı hedef aldı...

CASUSULUK SUÇLAMASI

Bir sosyal medya hesabından ise Cihat Yaycı'ya yönelik "Gülen (Fethullah) 30 saniyelik video çekip 'Cihat Yaycı bana tabi idi. Ona Rıfkı kod adını vermiştim' dese o şişko balon pat diye söner" şeklinde bir paylaşım yapılması dikkat çekti.

Emekli Tümamiral Cihat Yaycı'yı hedef alan FETÖ'cü sosyal medya hesaplarından şu paylaşımlar yapıldı:

'BYLOCK VE ANKESÖR İLE ÖRGÜTÜN YÜZDE 15 BULUNABİLİR'

Amiral Yaycı, saldırılara maruz kalmasının sebebini FETÖ'nün köşeye sıkışmasıyla açıklıyor. ByLock ve ankesörle FETÖ'cülerin maksimum yüzde 15'inin çözülebileceğini belirten Yaycı, kamuoyunda FETÖMETRE diye bilinen iltisak tespit sisteminin etkin şekilde kullanılması gerektiğinin altını çiziyor:

"Bu sistemle örgütün Silahlı Kuvvetler'e sızma stratejisini çözülmüştür. Bu bir tersine mühendislik çalışması. İtirafçı ifadeleri, iddianameler ve FETÖ'cü olanların sosyal, mesleki ve eğitim yaşamlarının masaya yatırılıp ortak kesitler bulunmasıyla hazırlanmıştır. Bu sistem mantığı her kurumda uygulanabilir. Bu bir ceza yargılaması için tespit sistemi değil, bu bir karar destek sistemi. Atamalarda, terfilerde vs. de de kullanmak için... Şimdi beni soykırımcı olmakla suçluyorlar. Örgütü bu kadar iyi bilmek için örgütün içinde olmak lazım diyorlar. Demek ki yaptığımız iş o kadar tehlikeli bir durum bunlar açısından. Sistematik bir kampanya başladı. Sürekli ölüm tehditleri geliyor. Adem Yavuz Arslan “ dosyasını tekemmül ettirin rütbeleri sökülsün “diye buradaki kripto mensuplarına talimat veriyor. Emre Uslu, Said Sefa, Ahmet Dönmez gibi elebaşları aleyhime sosyal medya kampanyası yürütmeye başladılar. Belli ki örgüt bizi hedefe koymuş. Hainlerin hedefi olmak benim için şereftir. Avukatım bugün suç duyurusunda bulunacak."

Şunu söyleyeyim sınav yolsuzlukları tespit edilmeden, çalıntı sorularla sınavları kazanıp devlete, akademi dünyasına vs’ye yerleşenler ortaya çıkarılmadan Devlet büyük tehlike içindedir. FETÖ’nün bu hezeyanları devlet içindeki kadrolarının mevcudiyetinin delilidir. Zira Fetönün benim gibi insanları ve iltisak tespit sistemini itibarsızlaştırma kampanyası örgütün devlet içindeki kripto üyelerini koruma refleksidir.

YORUMLAR 15
  • seyfullah 3 yıl önce Şikayet Et
    Fötöcüler Amerikan uşagı ve ajanıdır
    Cevapla
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    fetöyü gerçekten tarihin sayfalarına gömmek istiyorsanız fetöyü fetö yapan siyasi desteklerine bakın.
    Cevapla
  • net 3 yıl önce Şikayet Et
    evet 5 temmuda tek kahe keyfi yaparak kalkışmayı izleyen kılıçdaroğlu ve yurtta sulh başbakanı akşener hesap vermeli. babacan niye amerikadaydı hesap vermeli.
    Cevapla
  • konuk 3 yıl önce Şikayet Et
    Gittiğiniz yol yanlış hala görmüyor musunuz. İçinizdeki kuyruk acısı ile yanlış yapmaya bu ülkeye faydalı işler yapan kişilere saldırıp hainleri koruyorsunuz bu işin vebali var unutmayın. Dini değiştiren ifsat edenlerin arkasından gitmeyin.
    Cevapla
  • dağcı 3 yıl önce Şikayet Et
    Üniversitelerdeki fetöcülerin hepsi olmaz ama bir kısmını bulmak istiyorsanız Fatih Üniversitesinde sınava girip TOEFL veya IELTS sınavından puan alan fetöcülere bakın. Bunlar sınavdan yüksek aldıkları halde tek kelime ingilizce bilmezken 15 temmuzdan sonra kurslara gidip ingilizce öğrendiler böylece kendilerini aklayacaklar. Hatta Vanda otururken neden Fatih Üniversitesinde ALES ÜDS toefl sınavına girmiş sadece sorun. İlla İstanbulda sınav olmak istiyorsa neden Fatih Üniversitesi, gitsin Marmarada İTÜde Yıldız da sınava girsin.
    Cevapla
  • Türk Vatandaşı 3 yıl önce Şikayet Et
    ergenekon-fetö savaşı ikinci perde.
    Cevapla
  • sdc 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne alaka. Sen mevzuyu kaçırmışsın evlat ya da bunu bilerek yapıyorsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti