Son dakika: 22 Şubat koronavirüs tablosu! Vaka, Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Son dakika haberi: Sağlık Bakanlığı tarafından 22 Şubat koronavirüs tablosu, vaka, hasta, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 118 bin 816 Kovid-19 testi yapıldı, 8 bin 104 kişinin testi pozitif çıktı, 78 kişi hayatını kaybetti.

Son dakika: 22 Şubat koronavirüs tablosu! Vaka, Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı
Son dakika: 22 Şubat koronavirüs tablosu! Vaka, Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı
GİRİŞ 22.02.2021 20:57 GÜNCELLEME 22.02.2021 20:57
Bu Habere 84 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanlığının Covid-19 bilgilendirme sayfasında Türkiye’nin güncel korona virüs tablosu kamuoyuyla paylaşıldı. Tabloya göre son 24 saatte 78 kişi korona virüsten hayatını kaybetti, toplam can kaybı 28 bin 138’e yükseldi.

Toplamda 32 milyon 436 bin 998 test yapıldı. Bugün yapılan 118 bin 816 testten 8 bin 104 yeni vaka sayısı, 623 de yeni hasta sayısı olduğu belirtildi. Toplam vaka sayısının 2 milyon 646 bin 526 olduğu, bugün iyileşen 5 bin 690 kişiyle birlikte toplam iyileşen hasta sayısının 2 milyon 529 bin 450’ye yükseldiği, toplam hastalarda zatürre oranının yüzde 4,2, ağır hasta sayısının ise bin 189 olduğu açıklandı.


 

YORUMLAR 84
  • Analiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Dermişim diyor ki;birileri devam etmesi için elinden geleni yapıyor.Günaydın.Şu memlekette laf dinlemez azı? .Piyasa ağzında maske burnu açıklarlar dolu.Sahilde gezen,köyde bir araya gelen,evinde misafir ağırlayan.misafirliğe giden.....vs.özel birilerine lüzum yok.Genel birileri zaten deliyor tedbirleri.
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir rehavet havası yine oluştu. Tedbirlere uymayanlar arttı. Çarşı pazar gezmeler, adım atılmayan marketler, evlerde toplanmalar maskesiz veyarım takıılmış maskeli tipler vs.
    Cevapla
  • DERMİŞİM 3 yıl önce Şikayet Et
    bir nesil bilgisiz olarak mezun olacak anlaşılan yorumcunun biri iyi bir yere değinmiş vakalar bunca önleme rağmen düşmüyorsa birileri devam etmesi için elinden geleni yapıyor galiba
    Cevapla
  • Doğrusu 3 yıl önce Şikayet Et
    Hiçbir şey insan hayatından ve Sağlığından önemli değildir. Tedbirlere Uyalım. Bu işi sıkı tutalım.
    Cevapla
  • Mehmet Naim 3 yıl önce Şikayet Et
    Birileri hayat normale dönüşmesin diye bir filimler çeviriyor. Yani bundan bir ay önceki kısıtlamalar devam ederken ne oldu da yine yükseldi diyorlar. Bunda birilerin sinsi oyunu olmasın mı? Ne zaman ki okullar açılmasına yakın bu film çevriliyor. Bu benim kanaatim. Ben okullar tedbir ve kontrolle bir an önce açılmalıdır. Gençlik sıkıntılı evlerde bunaldılar. Unutmayalım Okullar en güvenli yerlerdir. Okullar mutlaka açılmalı bence..
    Cevapla
  • Turan ALPTEKİN 3 yıl önce Şikayet Et
    Kimsenin bir iş çevirdiği yok komşuluk git gel ev toplantıları aile buluşmaları hafta sonu kaçamaklar belediye otobüsleri
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...