Fahrettin Altun'dan CHP'li Veli Ağbaba'ya: Acz ve kabz içindesiniz

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, kendisini ve ailesini “Birkaç farklı yerden maaş alıyorlar” diyerek hedef alan CHP’li Veli Ağbaba’ya sosyal medya hesabından yanıt verdi. Altun, “İddianı hatırla. İspat edemedin. Acz ve kabz içindesiniz be Veli! Acz ve kabz!” ifadelerini kullandı.

Fahrettin Altun'dan CHP'li Veli Ağbaba'ya: Acz ve kabz içindesiniz
Fahrettin Altun'dan CHP'li Veli Ağbaba'ya: Acz ve kabz içindesiniz
GİRİŞ 23.02.2021 01:09 GÜNCELLEME 23.02.2021 03:00
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Twitter hesabından İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve ailesini hedef aldı.

Ağbaba, Altun ailesinin birkaç farklı yerden maaş aldığını iddia ederek “Kul hakkı yiyip Allah'tan korkmadın” ifadelerini kullandı.

"ACZ VE KABZ İÇİNDESİNİZ"

Ağbaba’nın bu ithamlarına sosyal medya hesabından yanıt veren Altun,”İddianı hatırla! İspat edemedin! Bir de bir sorum var. Partinizdeki taciz, tecavüz iddialarına karşı derin sükunetinizi ne zaman bozarsınız? Zira bu gündemi unutturmak için kılıktan kılığa giriyorsunuz ya, olmuyor! Acz ve kabz içindesiniz be Veli! Acz ve kabz!” dedi.

YORUMLAR 4
  • sebahattin Yağmur. 3 yıl önce Şikayet Et
    Bundan millet vekili değil bi halt olmaz. Bunların işi gücü yalan iftira. Yalanlarıyüzlerine vuruluyor aynı yalanı tekrar söylüyorlar. Yüzleri bile kızarmıyor. ALLAH bunlara fırsat vermesin.
    Cevapla
  • Temel 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Fahrettin bey bu zihniyet geçmiş de şimdi ve gelecek de bu iftiraları yaptılar yapacaklar bizler de bu iftiraları aşikar etmektir. Onlar görevlerini yapacak bizlerde gereğini yapacağız. Bu zihniyetin bize göre ahlak dışı onlara göre normal hareketlere Saliha Sera Kadıgil Sütlü kendilerinin ifadesine göre '' “CHP içinde taciz, tecavüz oldu mu oldu, tabii ki olacak, Allah ıslah etsin diyeceğim kul isteyecek Hak yaratacak. Allah cc yar ve yardımcımız olsun
    Cevapla
  • Abdullah Burak 3 yıl önce Şikayet Et
    koca devletin bu vatan millet ve islam düşmanı hainlere karşı acziyetide beni hem kızdırıyor hem üzüyor. bunları ortadan kaldırmaya muktedir olacak o dirayette bir hükümet istiyorum. akp bunu yapmıyor yapamıyor. cevap yetiştirmekten öteye gidemiyor.
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Chp den Tiksiniyorum.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Antalya'daki teleferik faciasında bilirkişi raporu ortaya çıktı
Kamuda yeni dönem! Memura toplu taşıma kartı geliyor