Bariyer ok gibi saplandı

KARABÜK’te sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil bariyerlere çarptı. Otomobilin motor kısmından giren bariyer, bagaj kısmından çıkarken yaralanan sürücü tedaviye alındı.

Bariyer ok gibi saplandı
Bariyer ok gibi saplandı
GİRİŞ 23.02.2021 15:49 GÜNCELLEME 23.02.2021 15:51
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Kaza, öğle saatlerinde D-755 Karayolu Cemaller köyü yakınlarında meydana geldi. Ahmet Çalık (36) yönetimindeki 01 GD 776 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu karşı şeride geçerek bariyerlere çarptı.



Otomobilin motor kısmından giren bariyer, bagaj kısmından çıktı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine adrese 112 Acil sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan Ahmet Çalık, ekipler tarafından çıkarıldı. Yaralı sürücü sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından, Ahmet Çalık Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR 5
  • halk 3 yıl önce Şikayet Et
    barıyer şoyledır boyledır diyeceğımıze ,aracı yavaş kullansak daha iyi olmazmı ,100 km den sonra aracın kontrolu sende değildır,100 km ilede sağlık ve teknık bir sorun olmaz şoforde hata yapmazsa kaza yapma rızkı yok denecek kadar azdır
    Cevapla
  • nevzat 3 yıl önce Şikayet Et
    bariyerlerin başı ve sonu yerde olması lazım karayolları buna dikkat etmiyor avrupada bütün yollarda bu şekilde saplanma olmuyor
    Cevapla
  • Türk evladi 3 yıl önce Şikayet Et
    Nevat kardes biz Avrupada araba sürmeyi biliyoruz o yüzden cakilan yok. Ne yaziki TR deki yüzde 80% arabayi yerinden kaldirinca araba sürmeyi biliyorum saniyor..
    Cevapla
  • Türk Vatandaşı 3 yıl önce Şikayet Et
    Gavur bu demir kazıkları senelerdir kabloyla değiştiriyor. Bir zahmet uyanalım artık.
    Cevapla
  • Başkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Yurt dışında bizdeki bariyerlerin kullanılması yasak.Bariyer yerine çelik halat kullanılıyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret sonrası MSB'den Irak mesajı: Hazırız!
Meral Akşener AVM gezisinde görüntülendi