Erdoğan'dan Ermenistan'daki darbe girişimi için yorum

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ermenistan'daki darbe girişimiyle alakalı ilk kez konuşan Erdoğan, Kanal İstanbul projesi için açıklama yaptı. Kısıtlamaların ne zaman gevşetileceği yönündeki soruya ise Kabine Toplantısı'nı işaret ederek cevap verdi.

GİRİŞ 26.02.2021 15:04 GÜNCELLEME 13.03.2021 15:46
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... Başkan Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Büyük Selimiye Camii'nde kıldı.

Namaz çıkışı Başkan Erdoğan, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:
Hocalı katliamının Ermenistan'ın kişiliğinin ne olduğunu ortaya koyması bakımından çok çok önemli. Bir gecede insanları tanklarla saldırıya geçmek suretiyle yüzlerce, binlerce insanın orada katledilmesi kabul edilebilir bir şey değil. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a evinin önünde doğum günü sürprizi

ERMENİSTAN'DAKİ DARBE GİRİŞİMİ

Darbenin her türlüsüne karşıyız. Darbeleri kabul etmemiz mümkün değil. Askerin devreye girmek suretiyle burada böyle bir darbe çığırtkanlığına girmiş olması kabul edilebilir bir şey. Yönetim değişikliğini Ermenistan halkı yapar. Bunu da Ermenistan halkının tasarrufuna bırakmak lazım. Darbeye bakışımız farklıdır. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hocalı katliamı mesajı

KISITLAMALAR ESNETİLECEK Mİ?

Bilim Kurulumuzun çalışmaları pazartesi günü Kabine'ye gelecek. Orada müzakeresini yapacağız. Mutasyonun hangi illerde ne konumda olduğunu orada Sağlık Bakanımız bizlere takdim edecek. Sonra da bizler ne gibi tedbirler alabiliriz, lokantalarla ilgili neler yapmamız gerekir, kafeteryalarla ilgili ne adımlar atarız, otellere varıncaya kadar ne yapmamız gerekiyor, bunların kararını Kabine toplantısında alacağız. 

Kahvehaneler ve Kıraathaneler 1 Mart'ta açılacak mı? Kahvelerin açılış tarihi belli oldu mu?

KANAL İSTANBUL

Çevre Şehircilik bakanlığı her türlü adımı atmış bulunuyoruz. Bu proje ta benim Büyükşehir Belediye Başkanlığıma dayanan bir projedir. Hala ana muhalefet 'Yaptırmayız, istemeyiz...' Yahu siz neyi istiyorsunuz ki.. Sel felaketi oldu, İzmir ne hale geldi biliyorsunuz. İstanbul ne hale geldi, görüyorsunuz. Tedbirleri var mı? Çöp dağları aynen benim belediyeyi devraldığım zamanki gibi artmaya başladı. Sen belediye başkanı değil misin? Bu çöpler neden kaldırılmıyor. İnadına ifadesini ben İstanbul'a güzellik kazandıracağız, yeni değil, projemiz hazırdır, bu projeyi Karadeniz'e Marmara'ya bağlamak suretiyle hayata geçireceğiz. Dünya da bu projeyi hayran hayran izleyecek. Ana muhalefetin icraatı yok. 

YORUMLAR 30
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah reisimize uzun ömür versin Rabbim reisi başımızdan eksik etmesin kanal istanbul inşallah yapılacak Allahın izniyle dünyadaki zalimler titreyecek
    Cevapla
  • bozok 3 yıl önce Şikayet Et
    Ana muhalefetin icraatı yok. Kesinlikle katılıyorum. Ana muhalefetin icraatı yok.
    Cevapla
  • Sarılar007 3 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul hava limanı içinde aynı tavrı yakındı CHP denen bozuk içi boş zihniyet, batakçı Müdür an ihtibarı ile şu kriz döneminde İstanbul hava limanı bütün rakiplerine fark atarak AB de en fazla yolcu agırlayan hava limanı oldu nankör karşıtcılar, kanal İstanbul bundan daha da önemlisi ve dünya hayretle izliyecek. İnşallah bir an önce vakit kaybetmeden başlanır. Durmak yok yola devam tabiki Reisle birlikte.
    Cevapla
  • Misaki Milli 3 yıl önce Şikayet Et
    Kanal İstanbul bir an önce yapılmalı, Kuzey Suriye ve Kuzey Irak zaten bize aitti, ilhak edilip Uygur Türkleri yerleştirilmeli ve oralarda tarım yapılmalı.
    Cevapla
  • Urfalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok boş bir yorum . Osmanlı imparatorluğu senin için fethetmedi oraları. Tek gaye İslam Kuran
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    chp nin tek icraatı Türkiyenin yararına yapılan bütün işlere engel olmak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil