O fotoğrafın hikâyesi!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 67’nci yaşına girerken doğum gününü ilk kutlayan eşi Emine Erdoğan oldu.

O fotoğrafın hikâyesi!
O fotoğrafın hikâyesi!
GİRİŞ 27.02.2021 08:53 GÜNCELLEME 27.02.2021 09:31
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

25 Şubat’ı 26 Şubat’a bağlayan gece saat 00.01’de sosyal medya hesabından Erdoğan’ın elini tuttuğu bir fotoğrafı paylaşan Emine Erdoğan, “İyi ki doğdun” diye yazdı.

İlk kez yayınlanan fotoğraf, Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı’nı devraldığı 28 Ağustos 2014 tarihinden 2 gün sonra 30 Ağustos günü Çankaya Köşkü’nde çekildi.

Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı forsuyla fotoğraflarının çekildiği gün kendisine eşi de eşlik etmişti. Erdoğan çekim aralarında dinlenirken spontane bir şekilde Emine Erdoğan ile el ele tutuştukları o anı Cumhurbaşkanlığı fotoğrafçısı Murat Çetinmühürdar ölümsüzleştirmişti.

Erdoğan dün Kısıklı’daki evinden çıkarken yol üzerindeki bir pastanenin çalışanları da hazırladıkları pastayla Erdoğan’ın doğum gününü kutladı.

LİDERLERDEN KUTLAMA

Erdoğan’a doğum günü nedeniyle MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yanı sıra Kazakistan, Özbekistan, Bosna-Hersek, Ukrayna liderlerinden de tebrik telefonları ve mesajları geldi.

HOLLYWOOD YILDIZLARI DA KUTLADI

Ünlü aktör Jason Statham'ın da aralarında bulunduğu Hollywood'un ünlü isimleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 67. doğum gününü kutladı. 

Atlas 1948 Sineması ile İstanbul Sinema Müzesi Açılış Programı'na katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, programa katılan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve eşi Pervin Ersoy ile oyuncu Jason Statham, oyuncu Josh Harrnett, yönetmen-senarist Guy Ritchie ve eşi Jacqui Ainsley, Yapımcı Ivan Atkinson, Miramax CEO'su Yapımcı Bill Block'un da aralarında bulunduğu Hollywood oyuncu ve yönetmenleri tarafından doğum günü sürprizi yapıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile doğum günü pastasını keserek teşekkürlerini iletti. Erdoğan, konuk isimlerle hatıra fotoğrafı da çektirdi.

YORUMLAR 14
  • yavuz sultan selim 3 yıl önce Şikayet Et
    doğum gününüz kutlu olsun reis iyi ki doğdun iyi ki varsın.elin gavuru doğum gününü kutluyorda içimizdeki kâfirler kutlamiyorlar yazık vatan hainleri.
    Cevapla
  • halıcı 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah hayırlı uzun ömürler versin Reis...
    Cevapla
  • Mehmet ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Cansın reis abisi n babasin dedesin başkansi n umidimizsin sevincimizsin aşksın . Ne güzel adamsın ya maşallah . Allah korusun seni ömründe boyun gibi uzun olsun . Amin.
    Cevapla
  • Mevlut 3 yıl önce Şikayet Et
    Ayhan Gökmen ne güzel yazmış ümmetin tüm yükü Erdoğan'ın sırtında. Hakkını helal et uzun adam. Sadece dua edebiliyoruz senin ve dava arkadaslarin için. Uzun ve güzel adam iyiki doğdun iyiki varsin Rabbimiz ömrünü bereketlendirsin.
    Cevapla
  • RTEEBU 3 yıl önce Şikayet Et
    Vatanımın ve dünyanın aşkı bu fotoğrafta gizli...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor
Bahçeli Ferdi Tayfur'la kime mesaj verdi? 'MHP lideri buna çok tepkili'