Tekne faciası: Kenan Çarpışantürk öldü, 2 komutan kayıp

Çanakkale Gökçeada'da balık tutmak için denize açılan, içinde komutanlar ve Off Road Türkiye Şampiyonu Kenan Çarpışantürk'ün olduğu tekne alabora oldu. Kenan Çarpışantürk faciada hayatını kaybederken 2 komutan ise kayboldu. Kayıp komutanları bulmak için arama-kurtarma çalışmaları devam ediyor...

Tekne faciası: Kenan Çarpışantürk öldü, 2 komutan kayıp
Tekne faciası: Kenan Çarpışantürk öldü, 2 komutan kayıp
GİRİŞ 27.02.2021 10:21 GÜNCELLEME 27.02.2021 10:29
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Kuzey Ege Denizi'ndeki Gökçeada ilçesinde, Off Road Türkiye Şampiyonlarından Kenan Çarpışantürk'e ait fiber teknenin alabora olmasıyla büyük bir facia yaşandı.

Çarpışantürk dün akşam beraberinde Gökçeada İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Musa Bulut, Gökçeada Trafik Tim Komutanı Kıdemli Başçavuş Fatih Toykuyu, Uzman Erbaşlar Şener Altay ve Mehmet Çelik ile birlikte balıkavlamak için denize açıldı. Ancak tekne saat 18.37'de Laz Koyu önlerinde alabora oldu. Teknedeki 5 kişiden, uzman erbaşlar Şener Altay ile Mehmet Çelik yaklaşık 1 kilometre yüzerek karaya çıkmayı başardı. Diğerleri ise suda kayboldu.

KENAN ÇARPIŞANTÜRK HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine bölgeye 1 Sahil Güvenlik Helikopteri, 4 Sahil Güvenlik Botu ve 1 Sahil Güvenlik Dalış Timi, deniz polisi ve jandarma komandolar sevk edildi. Çanakkale Valisi İlhami Aktaş da  Sahil Güvenlik Botu ile bölgeye gelerek, arama kurtarma çalışmalarını koordine etti. Bir süre sonra tekne sahibi, Off Road Türkiye Şampiyonlarından Kenan Çarpışantürk'ün cansız bedenine ulaşıldı. 



Kayıp Gökçeada İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Musa Bulut ile Gökçeada Trafik Tim Komutanı Kıdemli Başçavuş Fatih Toykuyu ise sabaha saatlerine kadar arandı. Sahil Güvenlik Botları ile Gökçeadalı balıkçılar, kayıp 2 komutanı bulmak için bugün de denizde arama çalışmalarını sürdürüyor. Jandarma komandolar da karadan sahil şeridini tarayarak, arama faaliyetine katılıyor. 



Öte yandan, olaydan kısa süre sonra cansız bedenine ulaşılan Off Road Türkiye Şampiyonlarından Kenan Çarpışantürk'ün cenazesi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. 

YORUMLAR 18
  • ömer lütfi duman 3 yıl önce Şikayet Et
    Avcılık ata sporudur. vefat edenlere Allah'tan rahmet ailelerine sabır diliyorum.
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Öcelikle Allah ölenlere Allah rahmet eylesin. Kardeşim bende rütbeliyim balık tutmayı seviyorum bence önlem alınmamış , can simidi felan yok suda soğuk sadece Askermi balık tutmaya gidiyor , Öğretmen balıklara ders vermeye Doktor da muayene yapmaya sanayici tamir etmeye gidiyor sizin kafa yapısı bu kadar
    Cevapla
  • Kezo 3 yıl önce Şikayet Et
    Ecel gelmiş kardeşim ecel
    Cevapla
  • Nazım KARAMEHMET 3 yıl önce Şikayet Et
    Balıkçı değilsiniz be kardeşim, işiniz değil.
    Cevapla
  • bağımsız 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Araştıralım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor