'Türk savunma sanayii ambargolarla hedef alınıyor!'

Son dakika haberi: Savunma Sanayii İcra Komitesi toplantısında, Türk savunma sanayiinin açık veya gizli ambargolarla hedef alındığı vurgulandı. Toplantıya ilişkin açıklamada, "Türkiye, yerli ve milli sistem ve teknolojilerin tasarımı, geliştirilmesi ve üretimindeki kararlılığıyla tam bağımsız savunma sanayii hedefine emin adımlarla ilerlemeye devam edecektir" vurgusu yapıldı.

'Türk savunma sanayii ambargolarla hedef alınıyor!'
'Türk savunma sanayii ambargolarla hedef alınıyor!'
GİRİŞ 02.03.2021 19:33 GÜNCELLEME 02.03.2021 20:14
Bu Habere 72 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Savunma Sanayii İcra Komitesi Toplantısı'nda, Türk savunma sanayiinin açık veya gizli ambargolarla hedef alındığı vurgulandı. 

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen toplantıda, Türk Silahlı Kuvvetleri ve güvenlik birimlerinin kullandığı yerli ve milli sistemlere yenilerini eklemeye yönelik konuların ele alındığı bildirildi.

Bu kapsamda, haberleşme ve bilgi sistemleri, mühimmat ve füzeler, muhtelif platformlar, modernizasyonlar ve yeni teknolojilere ilişkin çeşitli projelerin karara bağlandığı ifade edildi.

"Toplantıda, Türk savunma sanayiinin açık veya gizli ambargolarla hedef alındığı vurgulandı" bilgisi verilen açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde daha güçlü ve sistematik çalışmanın, kurumlar arası koordinasyonun ve maliyet etkin yönetimin önemine işaret edildiği belirtildi.

Açıklamada, "Türkiye, yerli ve milli sistem ve teknolojilerin tasarımı, geliştirilmesi ve üretimindeki kararlılığıyla tam bağımsız savunma sanayii hedefine emin adımlarla ilerlemeye devam edecektir." ifadelerine yer verildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 72
  • Bozkurt 3 yıl önce Şikayet Et
    Görünmeyen düşman içimizdeki düşmanlar bunlarında devşirmeler in olduğunu goruyoruz ambargoyu bize koyduranlar içimizdeki hainler
    Cevapla
  • bende yalan yok 3 yıl önce Şikayet Et
    peki siz nasıl karşılık veriyorsunuz yada karşılık verebiliyormusunuz??????? sanmıyorum biz sadece düşmanlara bakıyoruz seyrediyoruz
    Cevapla
  • En son osmanlıyım 3 yıl önce Şikayet Et
    Yapılanlar hepsine bir karşılıktır İHA ve siha gerekli karşılığı veriyor merak etme sen..aslında sende görüyorsun sende farkındasın da görmek işine gelmiyor
    Cevapla
  • Ertuğrul 3 yıl önce Şikayet Et
    Merak etme kardeş gereken cevap veriliyor. Takip de kal. Sen seyretmeye devam et neyi seyrediyorsan
    Cevapla
  • Salih 3 yıl önce Şikayet Et
    Kim yapiyor yazsana. Birileri kim ? Bilinmeyen Dışgüclermi?
    Cevapla
  • OFLU RECEP 3 yıl önce Şikayet Et
    kim mi yapıyor uyanda balığa gidelim eğer 10 senedir iç ve dış birlikçilerinin kimler olduğunu yaptığını öğrenemedinse bundan sonrada 10 senede geçse öğrenemezsin öğrendiğin zamanda atı alan üsküdarı geçmiş olur son pişmanlık fayda da vermez vermeyecektir de zaten
    Cevapla
  • Omer 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu soruyu gercekten soruyorsan yazik
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 3 yıl önce Şikayet Et
    CHP nin kesinlikle parmağı vardır
    Cevapla
  • Yusuf.ir 3 yıl önce Şikayet Et
    Nükler silahlari üretmeli balistik füze uzun menzilli çok çok.
    Cevapla
  • Hassan 3 yıl önce Şikayet Et
    Gizli mi? gizli ise sen nereden bilirsin gizliliği ifşa ettin haa.
    Cevapla
  • Kaan 3 yıl önce Şikayet Et
    Nükleer silah konusunda gizli olarak Pakistanla anlaşıldığı söyleniyor. Bence o işte kısa sürede yapılır.
    Cevapla
  • Bozkurt 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir ülkenin bağımsızlığı her ferdinin ülkü birliğinden geçer.Bagimsiz olmak için mecliste ABD ye bağlılık yemini edenleri defetmek gerekir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den AB'ye rest: Hiçbir zaman kabul görmeyecek
Togg CEO'su Karakaş yeni model T8X için tarih verdi