Oğuzhan Asiltürk: 'Osman Nuri Kabaktepe'yi olumlu karşılıyorum'

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk, Kudüs Tv ekranlarında katıldığı programda AK Parti'nin yeni seçilen İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe hakkında değerlendirmelerde bulundu.

GİRİŞ 03.03.2021 01:34 GÜNCELLEME 03.03.2021 01:34
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk, AK Parti'nin yeni seçilen İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe hakkında görüşlerini belirtti.

Osman Nuri Kabaktepe'nin seçilmesini çok olumlu gördüğünü belirten Asiltürk, "Sayın Cumhurbaşkanına teşekkür ediyorum. Kendisi mezun olduğu zaman genç kardeşimizken, ben belli makamlarda idim. Devamlı abi diyebilir bana. Beni ziyarete geldikten sonra bütün bunların hepsinin önlenmesi için elinden gelen herşeyi yaptı. Bizim şimdi tutupta hepimizin şikayet ettiği bu çatışmayı ortadan kaldıran insanlara geçmişte böyle, geçmişte şöyle dememiz akıl ve mantıkla bağdaşmaz" ifadelerini kullandı.

'ŞU ANDA HİÇBİR PARTİ BİZE KÖTÜ DAVRANMIYOR'

Oğuzhan Asiltürk; "Biz günü yaşıyoruz, bugünü yaşıyoruz. Dün geçtiği gibi, bundan bir seneki önceki durumda geçti. Şimdi bugünü yaşayacağız. Bugün hepimiz birbirimize iyi davranacağız. Ben takdirle söylüyorum ki, şu anda hiçbir parti bize kötü davranmıyor. O da benim çalışmalarımdan dolayı geliyor. Bu kadar gayret gösterdiğimi herkes de biliyor. Geçen akşam yapılan Erbakan'ı anma toplantısında diğer partilerin konuşmacıları ben konuşma yaptıktan sonra samimi olarak, elimi sıkarak teşekkür ederek yanımıza geldiler. Niye, kimsenin aleyhinde bir şey söylemiyorum. Buna ihtiyacımız var. Bazı siyasiler buna uymuyorlar, yanlış yapıyorlar." dedi.

 

YORUMLAR 11
  • hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    derin yapinin organizatorunden biri de bu adam.
    Cevapla
  • İdris 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen niye erbakanin aile efradina iftira attin Özür dile ve birleştir partileri
    Cevapla
  • poyrazi 3 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH insanın akibetini hayır eylesin
    Cevapla
  • isim 3 yıl önce Şikayet Et
    evet saruman konuşma yapıyor
    Cevapla
  • nuri 3 yıl önce Şikayet Et
    bedel ödemiş insanlara saygı duyalım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!