Başörtülü öğrenciyi okula almayan öğretmene soruştuma

İzmir’in Bayraklı ilçesindeki bir okulda 'diğer öğrencilere kötü örnek olacağı' gerekçesiyle bir öğrencinin başörtüsüyle okula alınmadığı iddiaları üzerine soruşturma başlatıldı. Okul yöneticisi ve öğretmen açığa alındı.

GİRİŞ 06.03.2021 16:33 GÜNCELLEME 07.03.2021 03:30
Bu Habere 106 Yorum Yapılmış

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada soruşturma başlatıldığı belirtildi. Bakanlık açıklamasında "İzmir Bayraklı’daki bir ilkokulumuzda, bir velimizin açıklamalarıyla kamuoyu gündemine yansıyan iddialar üzerine Bakanlığımız tarafından söz konusu duruma ilişkin inceleme/soruşturma başlatılmış olup iddiaya konu olan okul yöneticisi ve öğretmen açığa alınmıştır.

Öğrencimizin eğitim ve öğrenim hakkından yoksun bırakılması durumuna sebebiyet veren ve pedagojik açıdan asla kabul edilemeyecek yaklaşımlar içeren iddialara yönelik başlatılan inceleme/soruşturma süreçleri hassasiyetle sürdürülmektedir." denildi.

YORUMLAR 106
  • tek vatan türkiyem 3 yıl önce Şikayet Et
    Millieğtim gerekeni yapmıştır böyle zihniyetsizlerin teröristlerden farkı yoktur.
    Cevapla
  • Yavuz Sultan Selim 3 yıl önce Şikayet Et
    insan hakları diyorsunuz reform diyorsunuz buyurun önce düzeltmeğe buradan başlayın asıl can alıcı soru şudur : bu dinsiz imansız din düşmanı gavurları kim atama yapıyor niye bunlara görev veriyorsunuz işte toplum bu sahipsizlik bu vurdumduymazlıkla bu hale geldi hain ile vatansevere aynı muameleyi yapıyorsunuz chp il başkanı gibi davranıyor ya da abd büyükelçisi gibi bunlar haçlı yahudi öncü birliği tetikçi taşeron uşak takımıdır yetkililer sizin aklınız başınızda mı hani nerede kaldı beka kurtuluş savaşı böyle savaş verilmez !..
    Cevapla
  • turkm 3 yıl önce Şikayet Et
    bu sahislara şark görevi verilsin sınırda
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    böylelerini bir daha egitim camiasına sokmayacaksın,sen kimsin,milletin evladını derse almıyorsun.yobaz
    Cevapla
  • Yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    meslekden ihraç etmez iseler yazıklar olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzman isimden dikkat çeken faiz yorumu: ‘Merkez’ sürpriz yapabilir
Son Dakika: Erdoğan'dan 1915 mesajı!