AK Parti'li Turan'dan CHP'li Tanrıkulu'na LGBTİ tepkisi

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP'li milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun en son Boğaziçi Üniversitesi'nde Kabe-i Muazzama'ya yapılan saygısızla gündeme gelen sapkın LGBTİ'lileri savunmasına tepki gösterdi. Turan 'Nesillerimizi hedef alan bu sapkınlığı kendilerince meşrulaştırma çabaları; muhalefet değil, insanlık değerlerine savaştır!' ifadelerini kullandı.

AK Parti'li Turan'dan CHP'li Tanrıkulu'na LGBTİ tepkisi
AK Parti'li Turan'dan CHP'li Tanrıkulu'na LGBTİ tepkisi
GİRİŞ 06.03.2021 20:53 GÜNCELLEME 06.03.2021 22:37
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

CHP'li Tanrıkulu İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un şahsını hedef alıp sapkın LGBTİ'lileri savunduğu paylaşımda "Altun devletin tüm imkanlarını da kullanarak, çok açık biçimde uluslararası hukukta tanımlandığı şekliyle cinsel yönelim üzerinden nefret söyleminde bulunuyor ve suç işliyor." dedi.

Daha önce PKK/PYD'li teröristin cenazesine katılarak tarafını açıkça belli eden CHP'li Tanrıkulu yine Türkiye'nin geleceğini dinamitleyen sapkınlar üzerinden algı operasyonuna girişti.

Şehit yakınlarından CHP’li Sezgin Tanrıkulu'na tepki

AK PARTİ'Lİ TURAN'DAN TEPKİ: AYIPTIR YAZIKTIR

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Tanrıkulu'nun paylaşımını alıntılayarak "CHP, bu ülkenin hiçbir değeriyle barışmadı, barışmayacak! Nesillerimizi hedef alan bu sapkınlığı kendilerince meşrulaştırma çabaları; muhalefet değil, insanlık değerlerine savaştır! Yapmayın, ayıptır, yazıktır..." dedi.

ALTUN'DAN VİDEOLU CEVAP: SÖZLERİMİN SONUNA KADAR ARKASINDAYIM!

İletişim Başkanı Fahrettin Altun LGBTİ üzerinden şahsına yapılan saldırıya sosyal medyadan cevap verdi. Altun "Savrulmak, taviz vermek, geri adım atmak, eğilip bükülmek yok! Değerlerimizi, milletimizi ve nesillerimizi korumak için mücadele edeceğiz. Dört bir cepheden saldırsalar da sözlerimin sonuna kadar arkasındayım!" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 47
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Genelde bu düşüncenin gayesi dünyayı Lüt Kavmi gibi yaşatmak dinsizleştirmektir. Kendi özel hallerinde kalmazlar, fırsatını bulduklarında toplumumuza ve bireylerine baskı yaparak rahatsız ederler ahlaki ve manevi değerlerimizi yıkmaya çalışırlar.
    Cevapla
  • Sami Mi 3 yıl önce Şikayet Et
    AKP sapkınlık karşıtlığında samimi ise İstanbul fuhuş sözleşmesinden çekilir. Bunu yapmadığı sürece samimi olduğunu söyleyemez. İki yüzlülük iyi değildir.
    Cevapla
  • Faruk 3 yıl önce Şikayet Et
    Belki kendiside hop tur normaldir
    Cevapla
  • (¹⁴⁵³) 3 yıl önce Şikayet Et
    Şunu adam yerine koyupta yorum yapmayın lütfen rıca ediyorum.
    Cevapla
  • * L A Z * 3 yıl önce Şikayet Et
    chp pkk eşittir lgbt yok birbirlerinden farkları. üçüde lüt kavminin devamıdır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar