2020'de kadın cinayetinin işlenmediği kentimizde erkeklere çiçek dağıtıldı

Türkiye'de 2020 yılında kadın cinayeti işlenmeyen 12 ilden Tokat'ta Türk Kızılay Kadın Kolları Gönüllüleri, erkeklere duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederek, karanfil dağıttı.

2020'de kadın cinayetinin işlenmediği kentimizde erkeklere çiçek dağıtıldı
2020'de kadın cinayetinin işlenmediği kentimizde erkeklere çiçek dağıtıldı
GİRİŞ 08.03.2021 15:47 GÜNCELLEME 08.03.2021 15:49
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Türkiye'de 2020 yılında 300 kadın öldürülürken, 171 kadın ise şüpheli olarak ölü bulundu. Geçen yıl Türkiye'de Kırklareli, Zonguldak, Amasya, Tokat, Artvin, Ardahan, Bolu, Kırıkkale, Karaman, Bitlis, Yozgat ve Hakkari'de kadın cinayeti işlenmedi. Bu 12 ilden Tokat'ta 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Türk Kızılay Kadın Gönüllüleri, erkeklere teşekkür etmek için karanfil dağıttı.

"ERKEKLERDEN OLUMLU MESAJLAR ALDIK"

Kızılay gönüllüsü üniversite öğrencisi Büşra Ovalı, "Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü. 2019 ve 2020 yıllarında Tokat'ta kadın cinayeti işlenmediği için bugün erkeklerimize karanfil veriyoruz. Onlara teşekkür ediyoruz. Türkiye'de de inşallah kadın cinayeti işlenmeyecek. Şu ana kadar erkeklerden olumlu mesajlar aldık. Teşekkür ediyorlar, mutlu oldular. Onları böyle görmek bizi de mutlu ediyor" dedi.

"ÇİÇEK NEDENİYLE ÇOK MUTLU OLDUM"

Karanfil için Kızılay gönüllülerine teşekkür eden Dursun Tekel, "Kadın cinayetlerinin Tokat'ta işlenmemesi çok güzel bir şey. İnşallah bütün şehirlerimizde kadın cinayetleri olmaz. Çiçek nedeniyle çok mutlu oldum, teşekkür ederim" diye konuştu

Halil Gülenç ise "Etkinlik güzel. İlimizin kadınlarımıza ne kadar değer verdiğini gösteriyor. Her zaman da değer vermemiz gerekiyor" dedi.

YORUMLAR 8
  • memet 3 yıl önce Şikayet Et
    toplumu ifsat eden küresel cete neden def edilmiyor sebebleri ortadan kaldirmadan nasil cinayetler duracak. aile ifsat ediliyor kimse bise yapmiyor
    Cevapla
  • onrat33 3 yıl önce Şikayet Et
    Her şey karşılıklı saygı ve sevgi halledilir tek taraflı hiç bir şey olmaz
    Cevapla
  • saruhan 3 yıl önce Şikayet Et
    hiç-bir zaman içkiyi alkolü bu cinayetlerin sebebi göstermediler. hep erkekler dediler. cinayet isleyenlerin yüzde 99 u alkol bağımlısı uyuşturu bağımlısı
    Cevapla
  • ümit*korku 3 yıl önce Şikayet Et
    her şeyi abarttığımız gibi, bunu da abarttık
    Cevapla
  • Veliii 3 yıl önce Şikayet Et
    Saçmalığa bakin, diğer illerdeki erkeklerin hepsi cani mi?katil mi? Cinayet var ortada bir insan olmus.bunu cinsiyete indirgeyince,kadir seker olayında ,şiddet varsa öldürebilirsin gibi bir algı oluşuyor.akpli bayan milletvekillerine söyleyelim de kadın cinayeti olursa erkek hapse atılsın.kadin erkeği olduruyorsa serbest kalsın!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!