CHP'de Cihangir İslam çatlağı! Bu aymazlığa...

CHP Eski Manisa Milletvekili Şahin Mengü, sosyal medya hesabı üzerinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partiye katılan Cihangir İslam'a rozet takmasına tepki gösterdi.

CHP'de Cihangir İslam çatlağı! Bu aymazlığa...
CHP'de Cihangir İslam çatlağı! Bu aymazlığa...
GİRİŞ 10.03.2021 01:31 GÜNCELLEME 10.03.2021 01:31
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'ye katılan İstanbul Bağımsız Milletvekili Nazır Cihangir İslam'a da parti rozetini taktı. CHP Eski Manisa Milletvekili Şahin Mengü, sosyal medya hesabı üzerinden Cihangir İslam'a rozet takılmasına tepki gösterdi.

Mengü, yaptığı sosyal medya paylaşımında Cihangir İslam'a CHP rozeti takılmasına tepki göstererek "Cihangir İslam'a CHP rozeti takılması tüm bu partiye gönül veren laiklikten yana olan ulusalcılara, siz bu partiden gidin biz sizi istemiyoruz demektir. Bu partiye emek vermiş, gönül vermiş insanları bu aymazlığa tepki vermeye çağırıyorum." ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR 58
  • Osman 3 yıl önce Şikayet Et
    Önce hangi partinin listesinden kazanmıştı Saadet partisi barajı geçemedi CHP nin listesinden kazandı yeye bunda yadırganacak ne var ha Atatürk’cü chp bu kişinin 2013 deki twreetlerini bir araştırırkarsa bence daha iyi olur Kemal ağanın ne kadar Atatürkçü olduğu ortaya çıkar bu kişi kesinlikle islamı düşünçede deyil bir kripto
    Cevapla
  • ömer 3 yıl önce Şikayet Et
    hepsi fırıldak, çöplüğe ne atarsan kabul eder.
    Cevapla
  • bülent 3 yıl önce Şikayet Et
    İslamoğlu, İmamoğlu.. kasten bu soy isimleri almışlar sanki, ne alakaları varsa
    Cevapla
  • veysel 3 yıl önce Şikayet Et
    Dünyada eşi benzeri olmayan soyadı kanunu boşuna mı çıkarıldı.Konya Karaman Hristiyan Türkleri güya Rum diye zorla gönderilirken yerlerine Türkçe konuşan Selanik yahudileri getirildi hepsi de birden Türk oldu. Yine tehcirden kaçmak için Diyarbakırdan Selanike oradan Kocaeline geçen meralin dedesi, soyad değişkliğiyle rumluğunu, ermeniliğini kamufle etmeye çalışan basit ve kk. çocuklarına yahudi ismi koyan davidov ile gulizabeth, bebecan
    Cevapla
  • S. Ö. 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Megü, hiç üzülmeyin, tasalanmayın böyle karaktersiz davasına ihanet edenlerle siz çabuk kaynaşır kuzu sarması olursunuz. Hayrını görebilirseniz görün derim ama görürsünüz çünki, o bir kriptoymuş şükür fazla uğraştırmadan kendini itiraf etti.
    Cevapla
  • Şahin 3 yıl önce Şikayet Et
    Soyadı lslam da kendisi İslam mı? Bu güne kadar Müslümanca bir tavır sergilemedi. Siyasette yeni genel başkanı kripto Ermeni gibi bir kripto Ermeni tavrı sergiliyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara’da şoke eden görüntü! Taksi durağını pompalı tüfekle delik deşik etti
Togg, SsangYong ve BMW X1'e fark attı