İmam-Hatip Lisesi öğrencilerinden 'İstiklal Marşı'na 100. Yıl' klibi

Ankara Şehit Ömer Halisdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi (ŞÖH AİHL) öğrenci ve velileri, İstiklal Marşı'nın TBMM tarafından milli marş olarak kabul edilişinin 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, “Şanlı Hilalin Gölgesinde 100. Yıl” temalı özel bir video klip hazırladı.

GİRİŞ 11.03.2021 18:04 GÜNCELLEME 11.03.2021 18:06
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Klipte İstiklal Marşı’nın 10 kıtası  öğretmenler, çeşitli meslek gruplarından veliler ve öğrenciler tarafından seslendirildi. 

“Yedi düvele karşı korkmadılar” diye başlayan anlamlı videoda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstiklal Marşı’nı okuduğu görüntüler de yer aldı. 

Klipte ayrıca 15 Temmuzda vatanı, milleti ve mukaddesatı için canını feda eyleyen ve projeyi yapan okulda  da ismi yaşatılan kahraman şehidimiz Ömer Halisdemir’in kardeşi Soner Halisdemir de öğrencilerle birlikte İstiklal Marşı’nın bir bölümünü okudu. 

Bu anlamlı gün için hazırlanan özel video klip ile ilgili konuşan Okul Müdürü Yaşar Keskin, “ Şehit Ömer Halisdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi (ŞÖH AİHl) olarak öğrencilerimizin milli ve manevi değerlerle yetişmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu yıl İstiklâl Marşımızın 100. Yılı. Biz de 100. Yıla yakışır etkinliklerle yavrularımıza şu mesajı veriyoruz: Dedeleriniz bu değerler uğrunda şehit oldular,  siz de bu gün bu değerler için yaşayacak ve bu değerleri yaşatacaksınız. Bunun için Korkmayın! Korkmayın! Korkmayın! ”. dedi. Bu anlamlı klibin hazırlanmasında emeği geçen projenin yönetmeni velimiz Serdar Kaya'ya,  Şehidimizin kardeşi Soner Halisdemir'e, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü ve aynı zamanda Türkiye Yazarlar Birliği Başkanı olan Prof. Dr. Musa Kâzım Arıcan'a, Başkent Tiyatroları Eski Genel Sanat Yönetmeni Tiyatro Sanatçısı Mehmet Tahir İkiler'e, öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyor, sözlerimi Merhum Âkif'in şu duayla bitirmek istiyorum : Allah bu millete bir daha İstiklâl Marşı yazdırmasın".

YORUMLAR 1
  • Akıncı 25 3 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah … Barekallah … Çok Harika ve Layık Bir Çalışma Olmuş … Kuran-ı Kerim , Vatan , Bayrak , Millet ve Ümmet Yiğitlerine Selam Olsun ...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları'ndan Netanyahu açıklaması! Ebu Ubeyde iddialara son noktayı koydu
Özgür F-16 testleri başarıyla geçti: Hedefi tam isabetle vurdu