Süleyman Soylu'nun annesi Servet Soylu son yolculuğuna uğurlandı

Tedavi gördüğü hastanede 75 yaşında hayatını kaybeden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun annesi Servet Soylu, son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı.

GİRİŞ 14.03.2021 13:49 GÜNCELLEME 14.03.2021 15:00
Bu Habere 124 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun annesi Servet Soylu, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede kalp yetmezliği nedeniyle yaşamını yitirdi. Kalp sağlığı sorunları nedeniyle bir süredir özel bir hastanede tedavi gören Servet Soylu, 75 yaşında hayatını kaybetti.

Soylu'nun cenazesi Gaziosmanpaşa Merkez Camii'ne getirildi. Gaziosmanpaşa Merkez Camisi'nde kılınacak cenaze namazı öncesi çevrede yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Cumhurbaşkanlığı kabinesi üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yanı sıra iş, sanat, siyaset camiasından çok sayıda kişi cenazeye çelenk gönderdi.

Servet Soylu'nun cenazesi musallaya konulduktan sonra camide Kur'an-ı Kerim tilaveti başladı. Öte yandan Gaziosmanpaşa'da birçok billboarda İçişleri Bakanı Soylu'ya başsağlığı mesajı yansıtıldı.

Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı.

"BÖYLE EVLATLAR YETİŞTİRMİŞ OLMANIN BAHTİYARLIĞI İÇERİSİNDE HAKK'A YÜRÜYOR"

Cenazede konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi:

''Öncelikle musallada şu anda Hakk'a uğurladığımız Servet annemize Rabbim cennetiyle müşerref kılsın.  İnsanlar ölür, ondan sonra hayırlı bir evlat, yaptığı bu dünyadaki hizmetler onun için kalıcıdır. Hizmetler devam ettiği müddetçe hayırla yad edilirler. Servet annemiz de böyle evlatlar yetiştirmiş olmanın bahtiyarlığı içerisinde hakka yürüyor.''

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun annesi Servet Soylu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı cenaze namazının ardından Eyüpsultan Mezarlığı'ndaki aile kabristanında toprağa verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan mezarlıktaki defin törenine katıldı. Erdoğan mezarlıkta Kuran-ı Kerim okudu.

YORUMLAR 124
  • 34 ramiZ 3 yıl önce Şikayet Et
    Her anaya nasip olmaz böyle hayırlı evlat. Mekanı cennet olsun
    Cevapla
  • mert 3 yıl önce Şikayet Et
    İç işleri bakanımız değerli Süleyman soylu beyefendinin annesi, Servet annemize Allahtan rahmet değerli bakanımıza da sabırlar vermesini niyaz ederim.
    Cevapla
  • Almanya 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah Rahmet eylesin..
    Cevapla
  • Sessiz nöbetçi 3 yıl önce Şikayet Et
    Gani olan Rabbim annemize de sonsuz 'SERVET' lerini cennetinde nasip etsin. Kalanlara sabır afiyet ve sağlık nasip eylesin
    Cevapla
  • Suat ÖZYAMAN 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah (c.c.) rahmet eylesin...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sözcü'den masabaşı asparagas haber: Elinde patladı!
Flaş gelişme! Beşiktaş, Nuri Şahin'le masaya oturuyor!