CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Onlara minnet duyuyoruz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 14 Mart Tıp Bayramı mektubunda, "Onlara minnet duyuyoruz. 83 milyon, sağlık çalışanlarına borçluyuz" sözlerine yer verdi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Onlara minnet duyuyoruz
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Onlara minnet duyuyoruz
GİRİŞ 14.03.2021 15:45 GÜNCELLEME 14.03.2021 15:45
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle, koronavirüs mücadelesinde hayatını kaybeden sağlık emekçilerinin ailelerine mektup gönderdi.

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla videolu mesaj yayımlayan Kılıçdaroğlu mesajında, COVID-19 sürecinde çok sayıda sağlık şehidi bulunduğunu anlattı.

"İnsan hayatını kurtarırken kendi hayatlarını verdiler, bir hayat kurtarmak için yeri geldiğinde hayatlarını feda eden kişiler. Onlara minnet duyuyoruz. 83 milyon, sağlık çalışanlarına borçluyuz.

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla anı pulları bastırdık ve her bir sağlık şehidimizin ailesine duygularımızı anlatan birer mektup gönderiyoruz. Onlar bizim gönlümüzde 83 milyonun gönlünde yer ettiler. Hayatını kaybeden tüm sağlık çalışanlarının aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz."

"Çalışma koşullarınızı iyileştireceğiz"

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından da paylaşım yaptı.

Bir canı yaşatabilmenin sorumluluğuyla hareket eden, iyiliği, emeği, dayanışmayı ve umudu yaşatmaktan vazgeçmeyen bütün sağlık emekçilerinin 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutlayan Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

"Vatandaşı koruyan, sağlık emekçilerini onurlandıran güçlü sosyal devleti birlikte inşa edeceğiz. Bu bizim öncelikli görevimizdir. Bu vesileyle bir nefes sıhhat için, kendi nefesinden vazgeçen sağlık emekçilerimizin hatırası önünde saygıyla eğiliyorum.

Yaşamımızı emanet ettiğimiz değerli sağlık emekçilerimize söz veriyorum. Çalışma koşullarınızı iyileştireceğiz. Çalışırken can güvenliği endişesi yaşamadığınız ve emeğinizin karşılığını aldığınız bir sağlık sistemini birlikte kuracağız."

YORUMLAR 2
  • murtaza 3 yıl önce Şikayet Et
    kemal bey 20 sene öncesinde doktorların çalışma ,kazanma ve güvenliği dahamı iyidide, şimdi söz veriyorsun, daha iyi olacak diyorsun ,sen bırak bu ayakları, senin siyasetin batsın, 20 sene önce dayak yiyen doktorların sayısı devlet hastanesindeki doktorların çalışma şartları ve aldığı ücretler en kötü zamanları idi, nankörlük etme, şimdi, bu şeytani duygularını al , seni maşa olarak ,kukla olarak kullananların yanına git, bir birinizi yiyin, üç ayaklı maymunu oynama.
    Cevapla
  • Dadaş 25 3 yıl önce Şikayet Et
    cok haklisin kardeşim insanlar rehin aliniyor du cenazeleri verilmiyordu kk döneminde savaş ayin programlarini izleyin yutupta rahmetli acik gösteriyor..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kassam Tugaylarının keskin nişancısı İsrail askerini böyle avladı
Blu Tv'nin sahibinden skandal sözler: İsrail katliamını böyle meşrulaştırdı!