14 Mart Tıp Bayramı'nda skandal görüntü! Sağlık çalışanlarına saldırdı...

Ordu'da, 14 Mart Tıp Bayramı'nda, 112 Acil Servis ekiplerine saldıran alkollü şahıs, polis ekiplerince gözaltına alındı.

14 Mart Tıp Bayramı'nda skandal görüntü! Sağlık çalışanlarına saldırdı...
14 Mart Tıp Bayramı'nda skandal görüntü! Sağlık çalışanlarına saldırdı...
GİRİŞ 14.03.2021 22:28 GÜNCELLEME 14.03.2021 22:31
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Olay, Altınordu ilçesi Durugöl Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 112 Acil Servis telefonu arayarak rahatsız olduğunu söyleyen S.G.G. isimli alkollü şahıs, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerine saldırdı. Durumun bildirilmesini üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, alkollü şahsı alarak, Altınordu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. Saldırıya uğrayan ikisi kadın 112 Acil Servis ekibi 3 kişi de emniyette ifade verdi. Bu sırada polis ekipleri, alkollü şahsa sokağa çıkma yasağına uymadığı ve maske takmadığı için cezai işlem uyguladı.

Öte yandan olayın, pandemi sürecinde yoğun bir şekilde çalışan sağlık çalışanlarına, 14 Mart Tıp Bayramı'nda gerçekleşmesi ise tepkilere yol açtı.

Doktor raporunun ardından emniyete getirilen şahsın, işlemleri sürüyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • Ddddd 3 yıl önce Şikayet Et
    O doktor, doktor olana kadar neler çekti neler, ailesi dersen öylesine yıllarca okut büyüt sonra bir sarhoş çıksın doktora, hemşireye, sağlıkçılara saldırsın, hastane bassın, kırsın döksün ve en kötüsü o kötü adamlara hiç bir şey olmuyor, doktor zor yetişiyor ama sarhoş ve kalitesiz insan çok kolay yetişiyor
    Cevapla
  • Göktürk 3 yıl önce Şikayet Et
    Neredesin ey Osmanlı insan hakları diye kanunlar çıktı Mazlumlar canından bıktı
    Cevapla
  • Hanifi Çifçi 3 yıl önce Şikayet Et
    Terbiyesizlik Yapmış Kısas Uygulasın Sağlık Ekipleri
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Göreceksiniz, yarın sabah savcı veya hakim Denetimli serbestlik diyerek serbest bırakacak. Adalet mi? O Ahirette inşallah. Adalet dağıttığını sananlar Allah'ın Adaleti tecelli ettiği zaman gerçek Adaleti görecekler.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Seçim için hazırlıklar tamam! İlk önce o şehirlerin sonuçları gelecek
İsrail'i korku sardı! Yaptırımlar gelebilir - Gazete manşetleri