Radyo programcısı, dinleyicisi tarafından silahla öldürüldü!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde radyo programcılığı yapan kişi, evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi.

Radyo programcısı, dinleyicisi tarafından silahla öldürüldü!
Radyo programcısı, dinleyicisi tarafından silahla öldürüldü!
GİRİŞ 15.03.2021 21:17 GÜNCELLEME 15.03.2021 21:28
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Kapüşonlu ve siyah maskeli kişi, yerel radyoda program yapan Hazım Özsu'nun (55) Altınova Mahallesi'ndeki evine gitti.

Zile basan saldırgan, kapıyı açan Özsu'nun boynuna tabancayla ateş ederek kaçtı.

Durumun bildirilmesi üzerine gelen 112 Acil Servis ekibince Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Özsu, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Cinayetin ardından 2 taksi ve 4 dolmuş değiştirerek evine gitmiş

Saldırıyı araştıran Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 322 güvenlik kamerasına ait binlerce saatlik görüntüleri incelemeye aldı.

Ayrıca 250 kişinin ifadesine başvurarak soruşturmayı derinleştiren polis, katil zanlısının halde balıkçılık yapan H.N. (45) olduğunu belirledi.

H.N'nin olay sonrası çeşitli güzergahlardan 2 taksi ve 4 dolmuş değiştirerek Yıldırım ilçesindeki evine gittiğini tespit eden ekipler, bu kişiyi suç aleti tabancayla yakaladı.

''YAPTIKLARI RADYO PROGRAMINI BEĞENMEDİĞİ İÇİN VURDUM''

H.N ilk ifadesinde, ''Hazım Özsu, pandemi sürecinde program sunan N.K. arkadaşı ile birlikte yaptıkları radyo programını beğenmiyordum. Birkaç yanlış terimlerini duyunca radyoyu arayıp ikaz ettim. Ancak beni dikkate almayıp tekrarladılar. Daha sonra ev adresini öğrendim. Gözüm dönmüştü, zile basarak akrabalarına Hazım Özsu'nun arkadaşı olduğumu ve kapıya inmesini söyledim. Özsu, aşağıya indiğinde, 'Artık sesini kısıyorum' diyerek belimden çıkardığım tabanca ile boğazına ateş ettim. Amacım ayağından vurmaktı, ancak bir anlık boşlukla silah boğazına hizalanarak ateş aldı. Pişmanım'' dedi.

Şüpheli H.N.'nin daha önceden taksirle adam yaralamak suçundan suç kaydının bulunduğu öğrenildi.

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 14
  • osmanlı torunu 3 yıl önce Şikayet Et
    he he bende inandım, ulan denyo aklımızla resmen dalga geçiyorsun, bir kaç yanlış terim duymuşmuş o yüzden vurdum diyor,ulan denyo o zaman ben yanlış cümle kuran işime gelmeyen her insanı gidip öldüreyim varmı ulan böyle teyyare..
    Cevapla
  • Isim 3 yıl önce Şikayet Et
    Can a Can
    Cevapla
  • Ts61 3 yıl önce Şikayet Et
    Buna idam bile az
    Cevapla
  • Şerpeze 3 yıl önce Şikayet Et
    Yargıçlar en azından misafir eder salar
    Cevapla
  • Türk Gücü 3 yıl önce Şikayet Et
    @ şerpeze..çok aptalca bir yorum yapmışsın,sizin gibiler Devlet düşmanı tiplerden.
    Cevapla
  • Hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    şerpeze: adi, bayağı, kaba, sefil, düşkün, perişan, beceriksiz, dağınık, perişan, acınacak durumda olan kimse... Yargıç nedir , şerpezer endir ya.... bulduğunuz en ufak boşluğa yorum yapmak nedir, bişeyler demeden ,yazmadan önce biraz soluklanın ne dediğinizi,konuştuğunuzu,yazdığınızı bi düşünün, hatta boşver ne düşünceeksin kendini yorcan, boşver gitsin . Şerpeze yani ( adi, bayağı, kaba, sefil, düşkün, perişan, beceriksiz, dağınık, perişan, acınacak durumda olan kimse )
    Cevapla
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    sebebin radyo prağramı olduğunu sanmıyorum,zaten şimdi birkaç yaşlı eski kafalıdan başka radyo dinleyende yok,gençler sadece radyo müzik kanallarını dinliyor .öyle ya televizyon ve internet varken radyo anca bunların olmadığı yerde dinlenir.katil daha önce suç işlemiş,yani sabıklalı,bu işi parayla başkasının emriyle yapmış olma ihtimali büyük.
    Cevapla
  • Ahmeteminn 3 yıl önce Şikayet Et
    Savcı olman lazım senin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor