Villada aile faciası! Anne, baba ve iki çocuğu ölü bulundu

Antalya'nın Muratpaşa ilçesindeki bir villada aynı aileden 4 kişi ölü bulundu.

GİRİŞ 16.03.2021 00:40 GÜNCELLEME 16.03.2021 15:10
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Güzeloba Mahallesi'ndeki Sefakent Yağmur Sitesi'nde bulunan 3 katlı villada yaşayan aileden haber alamayan yakınları eve geldi.

Ailenin yakınları, kapıyı açan olmayınca durumu polise bildirdi. Siteye gelen ekipler, villanın kapısını kırarak içeri girdi. 

Evde Muzaffer Gider (73), Gülsen Işık Gider (65), Gamze Gider (45) ile Mustafa Gider'i (40)  silahla vurulmuş halde bulan polisler, sağlık ekiplerini çağırdı.

Sağlık ekipleri 4 kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. 

Villada inceleme yapan polis ekipleri, Mustafa Gider'in babası, annesi ve kız kardeşini pompalı tüfekle vurduktan sonra intihar ettiğini belirledi.

Yaklaşık 150 bin lira borcu olduğu ve psikolojik sorunları bulunduğu öğrenilen Mustafa Gider'in, babasının cesedini birinci kattan zemin kata anne ve kız kardeşinin cesetlerinin yanına taşıdığı belirtildi. 

Yaklaşık 1 yıldır olayın gerçekleştiği villada oturan ailenin 8 kedi ile bir papağan beslediği, hayvanların bir süre yakınları tarafından bakılacağı öğrenildi. 

Polis ekiplerinin incelemesinin ardından cesetler, adli tıp morguna götürüldü. 

YORUMLAR 35
  • S.uysal 3 yıl önce Şikayet Et
    Evlat değil yılan ve sırtlan besleme Allah hepimize çocuklarımızı iman ve sorumlulukla yetiştirmeyi nasip etsin.Hayırsız evlatlar muhafaza eylesin.Amin.
    Cevapla
  • aysel 3 yıl önce Şikayet Et
    Allahım sen bizleri şaşırtma öfke ve kin ile bizlere sonradan pişman olacağımız işleri yaptırma sözleri söyletme.
    Cevapla
  • R53 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah korkusu, iman zenginliği, maneviyatı olmayanlar maalesef böyle canilik yapabilir. Ülkede insan öldürmek moda oldu tevbe tevbe ya. Burdan yazanlar var pandemide milletin psikolojisi bozuldu, ekonomik şartlar vs. sanki önceden bu olaylar yoktu. Daha geçenlerde adinin biri, çocuklar kavga etti diye iki çocuğu öldürdü neydi derdi para mı korona mı? Allah şaşırtmasın, Allah herkese hidayet versin...
    Cevapla
  • Abdülhamit 3 yıl önce Şikayet Et
    İNTİHAR ÇÖZÜM MÜ NE OLDU ŞİMDİ İKİ CİHANI'DA KAYBETTİN... YAZIK MASUMLARA OLAN OLUYOR. Ne diyelim...
    Cevapla
  • Adem Menteşe 3 yıl önce Şikayet Et
    İnsan çok naif ince çizgide boşluklara girip çıkan bir varlık bazen 5 bin bazen 300 TL içinde olabilir sadece bu hayatta insana güvenmeyeceksin tek güvencen yaradan Rabbe Allah C.C sığınmak olacak ozaman işler daha kolay problemsiz olur herşey Allah'tan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'
Ünlü EuroLeague hakemi maç sonu hırsızlık yaparken yakalandı!