AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe'den CHP'ye sert tepki! Samimi değilsiniz...

İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili M. Tevfik Göksu, Aralık ayında İstanbul’daki boşta bekleyen 66 bin servisin toplu taşıma araç filosuna geçici olarak dahil edilmesi önerisinde bulundu. Ancak CHP grubu Göksu’nun bu önerisine karşı çıktı. Öneriye karşı çıkan ve 3 Mart'ta Servis Taşımacıları Esnafı Buluşması'ndaki bir konuşmayı sosyal medya hesabından paylaşan Kemal Kılıçdaroğlu'na, Kabaktepe'den sert tepki geldi

GİRİŞ 16.03.2021 01:08 GÜNCELLEME 16.03.2021 01:09
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 3 Mart'ta düzenlenen Servis Taşımacıları Esnafı Buluşması'ndaki bir konuşmayı sosyal medya hesabından, "Saraylarda bunları pek duymuyorsunuzdur, paylaşayım duyun..." notuyla paylaştı.

Kılıçdaroğlu'nun paylaştığı videoda servis taşımacıları esnafının "Yine bir gece yarısı bir arkadaşım beni aradı. Dedi ki: 'Abi çok zor durumdayım. Eve giremiyorum' dedi. Gece yarısı olmuş...'Niye girmiyorsun? Hayırdır inşallah' dedim. 'Abi çocukların uyumasını bekliyorum' dedi. 'Neden?' dedim. 'Abi süt istemişlerdi, o sütü götüremiyorum' dedi. Bizim arkadaşlarımızın durumu bu Sayın Genel Başkanım" ifadeleri yer aldı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Servis Taşımacıları Esnafı Buluşması'ndaki paylaştığı konuşma

'DERDİNİZ HİZMET DEĞİL MANİPÜLASYON'

Kılıçdaroğlu'nun paylaştığı bu konuşma sonrasında İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili M. Tevfik Göksu, "Üç ay önce İBB Başkanınıza İstanbul'daki 66 bin servisi İstanbul ulaşımına entegre edelim hem servisçilerimiz hem İstanbullu kazansın dedik Önerimize sırt çevirip şimdi bir algı peşine düşmüşsünüz Sizin derdiniz millete hizmet değil derdiniz millet üzerinden manipülasyon yapmak" diyerek tepki gösterdi.

'SAMİMİ DEĞİLSİNİZ'

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, "Samimi değilsiniz! Samimi olsaydınız; aylar öncesinde, İBB Meclisi'nde AK Parti Grubumuzca servis şoförleri için verdiğimiz teklifi kabul ederdiniz. Tekrar ediyorum "aylar öncesinde" ifadelerini kullandı.

'66 BİN OKUL SERVİSİNİ TOPLU TAŞIMADA KULLANIN ÖNERİSİ'

İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Göksu ise Aralık ayı meclis ayında İBB yönetimine şu öneride bulunmuştu:

Araç kapasitenizde bir eksiklik varsa, boşta duran okul servislerini değerlendirmek için çalışma yapın. Bakınız bu konuyu çok önemsiyorum ve sizlere önemli bir teklifte bulunuyorum. Salgın dönemi boyunca İstanbullunun en büyük şikâyeti işe gidiş geliş saatlerindeki yoğunluk değil midir? İstanbul'da ulaşımın pik saatleri bellidir. Sabah ve akşam saatlerinde hangi güzergahların yoğun olduğu hepimizin malumudur. Bu yoğun saatlerde salgın dolayısıyla iş yapamayan, gelirleri kesilen yaklaşık 66 bin servisçiyi İstanbullunun hizmetine sunun. Hem yoğun saatlerde büyük bir yük alırlar, hem de zor zamanlarında 66 bin servisçi esnafımıza bir katkımız olmuş olur. Mesela sabah saatlerinde neresi yoğun? Büyükçekmece, Beylikdüzü; Avcılar istikametinden, Aksaray, Eminönü, Mecidiyeköy veya Taksim'e koyalım servisleri çalışsınlar ya da akşam saatlerinde, Kadıköy ve Üsküdar'a koyalım bu servisleri, Ümraniye'ye, Sancaktepe'ye, Sultanbeyli'ye yolcu taşısınlar. Bunun maliyeti nedir ki? Koskoca İBB bunu karşılayamaz mı? Her servisçi kardeşimize ayda 3-5 bin lira ödeseniz ne olur? Bu maliyet İstanbullular için değmez mi? Alın size çözüm işte. Hem de bir taşla iki kuş vuracağınız bir çözüm."

 

 

YORUMLAR 24
  • Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu da viski içen sütçü teyze tiyatrosu gibi olmasın.
    Cevapla
  • Yörük 3 yıl önce Şikayet Et
    Yalan ve algı arsızı cehape.Cahillerin partisi olmuş iyice
    Cevapla
  • Sinan 3 yıl önce Şikayet Et
    Süt kod adı gerçek ismi viski + şarap + rakı. Sarhoş olmuş evin yolunu bulamamıştır o servisçi.
    Cevapla
  • Sütcü imam 3 yıl önce Şikayet Et
    Chpnin yeni trendi süt ve süt mamülleri ayık olun
    Cevapla
  • meraci83 3 yıl önce Şikayet Et
    Bugün kü cHp zihniyeti gerçekten millet için hayırlı bir iş yapmak niyetinde olsalardı ilk başka müfteri gibi davranmayı, yalanlarıı gerçekmiş gibi yayıp algı yaratma zafiyetini bir an önce terk ederlerdi. Ha bunu da acziyetten yaptıklarına inanmaya başladım. Yazık! Koskoca cHp nin düşürüldüğü zavallı duruma yazık!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar