Lokantaları pavyona çevirdiler: Polisten kaçamadılar

İstanbul'un Maltepe ve Pendik ilçelerinde lokanta ruhsatıyla çalışan pavyonlara baskın yapıldı. 72 kişiye toplam 249 bin 120 lira para cezası kesildi.

Lokantaları pavyona çevirdiler: Polisten kaçamadılar
Lokantaları pavyona çevirdiler: Polisten kaçamadılar
GİRİŞ 19.03.2021 12:01 GÜNCELLEME 19.03.2021 12:02
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Yalı Mahallesi’nde bulunan adreste bir işyerinin lokanta ruhsatıyla pavyon olarak işletildiği ihbarını aldı. Harekete geçen ekipler, belirlenen adrese geldiğinde içeride müzik eşliğinde oturan birçok kişinin olduğunu gördü.

Ayrıca mekanın arka tarafında ise olası bir polis baskını anında kaçış için kullanılacak olan kapı ve güvenlik kameraları olduğu tespit edildi. Öte yandan işyerinde çok sayıda konfeti bulundu.

6'NCI KEZ MASKESİZ YAKALANDI

Polisler içeride bulunan 27 kişiye, kişi başı 3 bin 460 liradan toplam 93 bin 420  lira para cezası kesti. İşyerinde polis ekiplerine zorluk çıkaran bir kişi ise gözaltına alındı. Pavyonda bulunan kadınlar ise ekipler tarafından polis otosuna bindirilerek işlem yapılmak üzere polis merkezine götürüldü. İşletme sahibi hakkında adli işlem başlatıldı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • Mustafa Çevik 3 yıl önce Şikayet Et
    yatırcaksın falakaya bak bir daha yapıyorlarmı.
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    ankarada hafta sonu sokağa cıkma yasağı olduğu zaman mahallenin bütün kumarbazları ortadan kayboluyor.duyduğum kadarıyla yataklı kumarhaneler varmış orda kalıyorlarmış.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Daha önce böylesi olmadı! Türkiye'ye yılın sürprizi Polonya'dan
5 ayda yüzde 200 zamlandı: İstanbul 'kanatsız' kaldı!