SİHA korkusu şekilden şekilde soktu! Böyle görüntülendiler

Gelen son dakika haberine göre; Son yıllarda büyük kayıplar veren terör örgütü PKK'yı İHA ve SİHA korkusu sardı. Sözde Nevruz kutlaması yapan teröristlerin SİHA'lara yakalanmamak için kamufle olduğu görüntüler ortaya çıktı.

SİHA korkusu şekilden şekilde soktu! Böyle görüntülendiler
SİHA korkusu şekilden şekilde soktu! Böyle görüntülendiler
GİRİŞ 21.03.2021 08:45 GÜNCELLEME 21.03.2021 08:45
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

Türk Silahlı Kuvvetleri ve Milli İstihbarat Teşkilatı'nın sınır ötesi hava harekâtları ile ağır darbe alan terör örgütü panikte. PKK nokta operasyonlarla çok sayıda kayıp verirken, Kuzey Irak'taki teröristler SİHA ve İHA korkusu nedeniyle kamplarda kamuflajlı kıyafetler ile dolaşmaya başladı. Yerli ve milli üretim İHA ve SİHA'lar teröristlerin korkulu rüyası haline geldi.

İHA ve SİHA'larla yapılan nokta hava harekâtlarında bugüne kadar aralarında kırmızı ve mavi kategoride arananların da bulunduğu çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi. Dün çekilen görüntüler örgütte yaşanan korku ve paniği gözler önüne serdi.

KAMUFLAJA BÜRÜNDÜLER

Kuzey Irak'ta Hakurk ve Gara bölgesinde önceki gün terör kamplarında Nevruz'u kutlayan ve aralarında sözde üst düzey yöneticilerin de bulunduğu teröristler hava harekâtından korunmak için kamuflaja büründü. 

KARAYILAN DA GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

En son PKK elebaşı Murat Karayılan da bir toplantı sırasında hava harekâtı korkusundan dolayı kamuflaj giymiş olarak görüntülenmişti.

İHA'LAR BULDU KOMANDOLAR VURDU

Zeytin Dalı Harekat bölgesine yönelik saldırı hazırlığındaki teröristlerin insansız hava aracı (İHA) tarafından tespit edilmesinin ardından komandoların bölgeye düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirildikleri öğrenildi.

Milli Savunma Bakanlığı, Zeytin Dalı bölgesine saldırı hazırlığındaki 3 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirmişti. Komandoların gerçekleştirdiği bu operasyonun detayları ortaya çıktı.

Buna göre, saldırı hazırlığındaki teröristler, bölgede görev yapan insansız hava araçlarınca tespit edildi. Tespitin ardından komandolar gerekli hazırlıklarını yaptıktan sonra bölgeye yönelik operasyon gerçekleştirdi.

Operasyonda sağlanan "sıcak temas" sonucu "Hakim Serhat", "Cudi Halep" ve "Ruken Afrin" kod adlı teröristler etkisiz hale getirildi

YORUMLAR 56
  • tunctunc 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar etek giyip car$iya inip kirita kirta yürüyüp ali$ veri$de yapiyorlar..Gecen sene böyle birini kacirdilar tabiki kaciranlar erkek merkek dinlemedi aldi zoppayi elin yinnmi yinemmi..
    Cevapla
  • Abdullah 3 yıl önce Şikayet Et
    Dağlarda kala kala evrim geçirmişler ,ayılar...
    Cevapla
  • Kamil 3 yıl önce Şikayet Et
    Keskin nişancı kamuflajı.Demekki durumları sıkıntılı.Sonları yakın.Büyük israil hayal olacak küçük israilde yok olacak inşallah
    Cevapla
  • cabbar keskintura 3 yıl önce Şikayet Et
    amerikalı abileri bunları komik bir kılığa soktu yoksa bunlar düşünemez ,düşünseler terörist olurlarmıydı
    Cevapla
  • Kürt 3 yıl önce Şikayet Et
    Recep İvedik 6 da Nahu Kabilesine Benzemişler. Sizi Şeref yoksunları
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'nin sır gibi sakladığı projesi 'C4ISRNET'
İsrail ordusu, Gazze'nin orta kesiminden çekildi