İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar: 4 yaşındaki çocuğa icra takibi başlatılmış

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, vefat eden babasının su borcu nedeniyle İZSU tarafından 4 yaşındaki çocuğa icra takibi başlatıldığını iddiasını sosyal medya hesabından paylaştı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar: 4 yaşındaki çocuğa icra takibi başlatılmış
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar: 4 yaşındaki çocuğa icra takibi başlatılmış
GİRİŞ 23.03.2021 03:56 GÜNCELLEME 23.03.2021 03:58
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile, 2017 doğumlu bir çocuğa, babasının su faturası borcu nedeniyle İZSU (İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü) tarafından icra takibi başlatıldığını söyledi. AK Partili Hızal, sosyal medya hesabında icra takibi belgelerinin fotoğraflarını da paylaştı.

''CHP'NİN LAFTA KALAN HAREKETLERİ BİZİ ŞAŞIRTMADI''

Özgür Hızal; İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin de içinde bulunduğu CHP'li 11 Büyükşehir Belediyesi 'Başka bir su yönetimi mümkün!' diyerek bir çalışma yaptığını hatırlatarak, "Anlaşılıyor ki, İzmir Büyükşehir Belediyesi, 'Başka bir su yönetimi mümkün' derken, vefat eden babasının yerine, 4 yaşındaki bir çocuğa, su faturası borcu nedeniyle icra takibi başlatmış. İzmir'de, CHP'li Büyükşehir başkanlarının bir araya toplanıp, daha önce yaptıkları gibi, sadece laf üzerinde kalan bir anlayış da hareket etmeleri bizleri yine şaşırtmadı" diye konuştu.

''YAPTIĞINIZ HATALARIN BEDELİNİ İZMİR'İN EVLATLARINA ÖDETEMEZSİNİZ''

Konuyla ilgili açıklama yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, "Kayıp kaçaktan dolayı yılda 660 milyon TL'yi havaya kaptıran İZSU'nun, 2017 doğumlu bir çocuğa, vefat eden babasının borcu sebebiyle icra takibi başlattığını üzülerek öğrendik. Yaptığınız hataların bedelini İzmir'in evlatlarına ödetemezsiniz" sözlerine yer verdi.

4 YAŞINDAKİ ÇOCUKTAN 6 BİN 930 TL İSTENMİŞ

İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün (İZSU)'nun 4 yaşındaki D.R.'ndan 6 bin 930 TL istediği öğrenildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 29
  • erkan 3 yıl önce Şikayet Et
    enver aysever biyerden para alacak ama sizi gidi yandaşlar sizi
    Cevapla
  • Emre19 3 yıl önce Şikayet Et
    Boşa denilmiyor90 yıldır bı dikili ağaçları yok,CHP yönetiminde hiç bir dirayetli kendini kanitlamis bir yönetici oldumu, kendi belediye başkanı bunlardan yaka silkerek bu yamyamlari ne yapsam doyuramadim. Dememismiydi,Çünkü bunlar geldikleri göreve başkasının himayesinde skandallar, tecavüzler, santajlar batagandan geliyorlar
    Cevapla
  • Ertuğrul 3 yıl önce Şikayet Et
    Normaaaalll. CHP nin derdi hizmet değilki hırsızlık tecavüz taciz yalancılık Terörist aklama alkışlama terörist ve hırsızlara peşkeşcilik. Hizmet mi o da ne ki!!
    Cevapla
  • BALTACI 3 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu CHP si zaten askıda Türkiye cumhuriyeti devletine züldür öz Türkçe yazdım bugünkü Zülün açıklaması kısacası vatana ihanet fitne fesat yalan dolan bunlardan hizmet bekleyenler ahirete intikal etmiş meftalardan hizmet beklemeye benzer burdan CHP belediyelerine kazanması için çaba gösteren herkese bu milletin bir ferdi olarak hakkımı helal etmiyorum allahım bu dünyada onlara cehennem ateşinin kıvılcımını gösterisinde anyayı Konya’yı görsünler inşallah
    Cevapla
  • Hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence hdp chp katılsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Partili Bölük, AKPM'de parlamenterlerin yüzüne söyledi: Seyirci mi kalacağız?
Erdoğan talimatı verdi! TCG Anadolu'dan daha büyüğü tasarlanıyor