Son dakika haberi: 53 il ve KKTC'de dev operasyon!

Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, İzmir merkezli ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde de olmak üzere 53 ilde eş zamanlı operasyon başlatıldı. Operasyonda çok sayıda kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Son dakika haberi: 53 il ve KKTC'de dev operasyon!
Son dakika haberi: 53 il ve KKTC'de dev operasyon!
GİRİŞ 23.03.2021 07:18 GÜNCELLEME 23.03.2021 09:48
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, FETÖ'ye yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında,  123'ü muvazzaf  olmak üzere146 asker ile 38'i darbe girişimi sonrası ilişikleri kesilen askeri okul öğrencisi hakkında gözaltı kararı verildi.

Bunun  üzerine İzmir merkezli olmak üzere 53 il ve KKTC'de saat 01.00 sıralarında eş zamanlı operasyon başlatıldı. Toplam 184 şüphelinin gözaltına alınması için İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ve İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçti.

Operasyon kapsamında, çok sayıda şüphelinin gözaltına alındığı öğrenilirken, şüpheliler sağlık kontrollerinin ardından sorgulanmak üzere emniyete ve jandarma komutanlığına götürüldü. 

KARA KUVVETLERİ'NDE OPERASYON: 19 GÖZALTI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ’nün Kara Kuvvetleri Komutanlığı yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında 19 şüpheli hakkında gözaltı kararı verdi.

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI'NDAKİ OPERASYONDA 13 GÖZALTI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ'nün Milli Eğitim Bakanlığındaki yapılanmasına yönelik soruşturmada 13 şüpheli hakkında gözaltı kararı verdi.

YORUMLAR 21
  • Deli Dumrul 3 yıl önce Şikayet Et
    Nedense siyasi ayağı hep yok sayılıyor. Ama varlar.
    Cevapla
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Sal yakala,sal yakala!
    Cevapla
  • Alp 3 yıl önce Şikayet Et
    Fethullahçıların teker teker azaltılması, Pkk nın da dünya dan temizlenmesi için elzemdir, her iki terör örgütü aslında aynı amaç için kurulmuş ve bunu profesyonelce tüm dünyada saklayan cambazların ürünüdür vesselam
    Cevapla
  • Ferhat 3 yıl önce Şikayet Et
    Bınların din’le ilgisi yok herşey menfaatleri için .
    Cevapla
  • Yakub 3 yıl önce Şikayet Et
    Cumhuriyet halk partisi terör örgütlerini besleyen partinin ta kendisidir. Aşikar olmalarına az kaldı bu yüzden azgınlaştılar ve acele ediyorlar Cumhurbaşkanı kendilerinden olması için. Chp 'yi yok etmek için Konya başkent olmalı çünkü Ankara'da chp nin kronik kalıntıları var. Elçilikler var Chp 'yi besleyen.
    Cevapla
  • Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Konya mı şehir değişince frtöcület etkisiz mi olacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye gölge oyununda bir adım öne çıktı! İstihbarat aparatları panikledi
Azerbaycan'dan son dakika Fransa duyurusu: Olacaklardan bizi sorumlu tutmasın!