Fahrettin Altun'dan CHP'li Özgür Özel'e 'İstanbul Sözleşmesi' tepkisi: Yine zırvalamış

Fahrettin Altun, isim vermeden CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in "İstanbul Sözleşmesi'nden Meclis kararı ile çıkılabilir" ifadesine tepki gösterdi.

Fahrettin Altun'dan CHP'li Özgür Özel'e 'İstanbul Sözleşmesi' tepkisi: Yine zırvalamış
Fahrettin Altun'dan CHP'li Özgür Özel'e 'İstanbul Sözleşmesi' tepkisi: Yine zırvalamış
GİRİŞ 27.03.2021 01:28 GÜNCELLEME 27.03.2021 01:30
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, isim vermeden CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in "İstanbul Sözleşmesi'nden Meclis kararı ile çıkılabilir" ifadesine tepki gösterdi. "CHP tarihinin gördüğü göreceği en beceriksiz parti kişisi yine zırvalamış." diyen Altun, eski sistemde yürütmeyi temsilen Bakanlar Kurulu'nun bu kararı verdiğini, şimdi ise yürütmeyi Cumhurbaşkanı'nın temsil ettiği belirtti.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel tarafından, Türkiye'nin İstanbul Sözleşmesi'nden çekilme süreciyle ilgili kamuoyunu yanıltan açıklamalarına İletişim Başkanı Fahrettin Altun sosyal medya hesabından yanıt verdi;

"1-CHP tarihinin gördüğü göreceği en beceriksiz parti kişisi yine zırvalamış. "İstanbul sözleşmesinden ancak Meclis kararıyla çıkılır" demiş. Eski sistemde yürütmeyi temsilen Bakanlar Kurulu bu kararı verirdi. Şimdi ise yürütmeyi Cumhurbaşkanı temsil ediyor.

2-Gazi meclisimizin yaptığı ve aziz milletimizin referandumla onayladığı yönetim sistemimizden bihaber olan bu zavallı kendince hukuk dersi veriyor. Birde parmak sallayarak tehditler savuruyor. Yazıklar olsun sana!

Yönetim sistemimizi öğreneceksiniz.

3-Zahmet olmazsa "9 sayılı Milletlerarası Andlaşmaların Onaylanmasına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 3. Maddesi"ni oku, yönetim sistemimizi iyice anla ve saygı duy. Milletin iradesine hadsizce parmak sallama!

4-Bu iş bitti. Fesih bildirimimiz Avrupa Konseyi Sekreteryası'na ulaştı. Avrupa Konseyi Anlaşmalar Bürosu sözleşmenin 1 Temmuz itibarıyla ülkemiz bakımından yürürlükten kalkacağını teyit etti. Demek ki neymiş? Her şey usûlüne uygunmuş. Ülkeni biraz olsun tanı! Yalanı bırak artık!"

YORUMLAR 4
  • Batmanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Özgüre iyi geçirmiş
    Cevapla
  • Mutlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Gülüp geç...
    Cevapla
  • Sevgiler 3 yıl önce Şikayet Et
    özgür özel gerçek bir isyasetçi kesinlikle boş konuşmaz ayrıca devlet erkanı nedir çok iyi bilir saygılar
    Cevapla
  • marslı abuzittin 3 yıl önce Şikayet Et
    sen de onun kadar gerceksin zaten
    Cevapla
DİĞER HABERLER
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!