Tekirdağ’da vahşet: Kepçe operatöründen ceset için yardım istedi

Tekirdağ’ın Marmaraereğlisi ilçesinde öldürdüğü sevgilisini gömdüğü çukurdan çıkarmak isteyen zanlıyı, yardım istediği kepçe operatörü ele verdi.

Tekirdağ’da vahşet: Kepçe operatöründen ceset için yardım istedi
Tekirdağ’da vahşet: Kepçe operatöründen ceset için yardım istedi
GİRİŞ 28.03.2021 20:14 GÜNCELLEME 28.03.2021 20:14
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Olay, Marmaraereğlisi ilçesine bağlı Yençiftlik Mahallesi kırsal bölgede meydana geldi. İddiaya göre ilçede yaşayan K.K. birliktelik yaşadığı Yeter Yılmaz’la ilçe dışındaki araziye gitti. Henüz bilinmeyen bir nedenle ikili arasında tartışma çıktı. Tartışmanın alevlenmesi ile K.K., Yeter Yılmaz’ı silahla öldürdükten sonra bölgede bulunan bir çukura gömdü. K.K. daha sonra Yılmaz’ı öldürdüğü tabancayı da göle atarak, delileri ortadan kaybetmeye çalıştı.

K.K. olayın üstünü iyice kapatmak amacıyla iddiaya göre oğlunun da yardımıyla buldukları bir iş makinesinin operatörüne, definecilerin tarlasına zarar verdiğini ve tarlayı düzelttirmek istediklerini iletti. Bunun üzerine iş makinesi ile Yeter Yılmaz’ı gömdüğü yeri iyice kapattırarak K.K., bölgeden uzaklaştı. Olayın ardından tekrar iş makinesi operatörüne giden K.K. yaptığı olaya pişman olunca, orada bir ceset olduğunu ve 5 bin lira karşılığında cesedi çıkarmasını istedi. Duydukları karşısında şaşkınlık geçiren kepçe operatörü ‘Ben iş makinesini alıp geliyorum’ dediği iddia edilerek jandarmanın yolunu tuttu.

Kısa sürede bölgeye giden jandarma ekipleri, kapatılan çukurda Yeter Yılmaz’ın cansız bedenine ulaştı. Korkutucu cinayetle ilgili K.K., oğlu A.K. kepçe operatörü Ö.Ş. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinden sonra hastanede sağlık kontrolünden geçirilen şahıslar adliyeye sevk edildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • Mizah 2 yıl önce Şikayet Et
    Kepçe operatörünü niye tutukluyorsunuz ? Bu savcılar bir acayip. Cinayeti işleyeni ilk duruşmada serbest bırakır nerede kıytırık iş var ondan adam tutuklar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor