Koronaya yakalanan Nursaçan Hoca'dan mesaj var

Diyanet İşleri Eski Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan yapılan Covid-19 testinin pozitif olması sonucunda Kayseri Şehir Hastanesine kaldırıldı.

GİRİŞ 29.03.2021 18:10 GÜNCELLEME 29.03.2021 18:11
Bu Habere 165 Yorum Yapılmış

Uzun yıllar Kayseri İl Müftülüğü yapan ve Türkiye'nin sevilen isimlerinden olan 79 yaşındaki Necmettin Nursaçan yaş haddinden dolayı aşı olmasına rağmen Covid-19 testi pozitif çıkarak şehir hastanesinde tedavi altına alındı. Dün akşam saatlerinde baş ağrısı ve ateş şikayetiyle hastaneye başvuran Necmettin Nursaçan'ın yapılan test sonucu pozitif çıktı.

NURSAÇAN HOCA'DAN MESAJ VAR

Koronavirüse yakalanan Necmettin Nursaçan Hoca, son durumunu anlattı ve sevenlerinden dua istedi



NURSAÇAN HOCA'NIN SAĞLIK DURUMU İYİ

Nursaçan'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Akciğer filmi ve kalp kontrolünden geçen Necmettin Nursaçan'a şehir hastanesinde tedavi uygulanırken, Covid-19 testinin pozitif çıkması sevenlerini üzdü.

AŞILARINI YAPTIRDIĞI İÇİN HAFİF GEÇİRİYOR

Yakınları tarafından yapılan açıklamada, Nursaçan Hoca'nın aşılarını yaptırdığı için koronavirüsü hafif geçirdiği belirtildi.

YORUMLAR 165
  • Aliço 3 yıl önce Şikayet Et
    Hocama büyük geçmiş olsun.Daha hocamızın engin bilgilerinden faydalanmak istiyoruz.En kısa zamanda iyileşir ve bizleri dini konularda bilgilendirir.Rabbim şifa versin inşallah.
    Cevapla
  • ADIYAMANLI KÜRT 3 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim şafi ismiyle şifalar versin hocam
    Cevapla
  • 3418 3 yıl önce Şikayet Et
    geçen sene bu zamanlarda Necmettin Nursaçan hocadan eşim korona tedavisi oluyordu ve hastaneden canlı yayına bağlanarak dua istemişti, inşallah hocamızda sağ salim ekranlara döner
    Cevapla
  • Kaşif 3 yıl önce Şikayet Et
    Nedense aklıma Ömer Döngeloğlu Hoca geldi. Allah gani gani rahmet eylesin. Nursaçan hocamıza da Allah şifa versin. Huzur veren sesiyle kalplere kitap ve sünnet aşkını nakşeymeye devam etsin inşallah.
    Cevapla
  • HYZ 55 3 yıl önce Şikayet Et
    Taaki kuralar çekilirken handikapdı içime doğmuştu malesef 2004 ü tekrar yaşadık bu skor futbolcuların şimdiden söyleyim bu gruptada ya baraja takılır. yada direk elenir .bi tavan bi dip seyretmeden biz bıktık ya.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü