Fatmanur Altun'dan mahkemenin 'ağır hakarete' verdiği beraat kararına tepki

TÜRGEV Yönetim Kurulu Başkanı Fatmanur Altun'a 'İslam'la ilgileri yok bu aç köpeklerin' şeklinde hakaret eden Nazan Demir'in beraatine karar verildi.

Fatmanur Altun'dan mahkemenin 'ağır hakarete' verdiği beraat kararına tepki
Fatmanur Altun'dan mahkemenin 'ağır hakarete' verdiği beraat kararına tepki
GİRİŞ 01.04.2021 00:56 GÜNCELLEME 01.04.2021 11:28
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un eşi Fatmanur Altun, kendisine açık bir şekilde hakaret eden kişi hakkında dava açtı.

Mahkeme, Altun'a "İslamla ilgileri yok bu aç köpeklerin" ifadeleriyle hakaret eden zanlı hakkında beraat kararı verdi.

"AÇ KÖPEK İFADESİ HAKARET DEĞİLMİŞ"

Twitter hesabından beraat kararına tepki gösteren Fatmanur Altun,

"İslamla ilgileri yok bu aç köpeklerin' ifadesi hakaret değilmiş. Ayrıca bu ifadenin 'olgusal temeli' varmış. Yani 'deney/gözlemle doğrulanabilecek kadar doğru' bir ifade imiş.

'Öz yurdunda garipsin, öz vatanında parya' Söyleyecek başkaca da söz bulamıyorum. Çok ama çok üzgünüm." ifadelerini kullandı. 

FAHRETTİN ALTUN: MÜCADELEMİZ SÜRECEK

Konuya İlişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapan İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Demokrasi, insan hakları ve adalet idealleri doğrultusunda, elbette bağımsız Türk yargısı içine sızan, adaletin tesisi ve temini için çalışmak yerine ideolojik körlükle, örgütsel saiklerle ve vesayet hevesiyle hareket eden unsurlarla mücadele edeceğiz. Adalet mülkün temelidir" ifadelerini kullandı.

AK PARTİ'Lİ DAĞ'DAN KARARA TEPKİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ karara tepki göstererek "Hakimin tarafsızlığı kürsüye çıktığında dünya görüşünü kapı eşiğinde bırakmakla olur. Mahkeme kararını kişilere göre değil delillere göre verir. Açık delilere rağmen verilen bu şekilde ki kararlar göstermektedir ki bazı mahkemeler yıllar geçse de aynı zihniyetin tahakkümündedir." dedi.

YORUMLAR 31
  • Cafer 3 yıl önce Şikayet Et
    Hakimlerin verdikleri kararlar vatandaş olarak bizleri şaşırtmaya başladı.
    Cevapla
  • lemi 3 yıl önce Şikayet Et
    ne garibi, devleti dindar hükümet yönetmiyor mu. laikçilerin döneminde , laikliğe laf edeni duman ediyorlardı, ama dindar hükümet döneminde , yine böyle itham ediliyoruz seçim yakın ....
    Cevapla
  • Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu habere hep beraber güldük.
    Cevapla
  • Ergün 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne beklediniz, bu tiplerin ellerine gecen ilk fırsatı degerlendireceklerini unutmayın! ( kadir mısıroğlu , hastanede nasıl öldürülmek istendiğini kendi ağzıyla söylüyor ki , hastane değiştirince 1 hafta içinde ayağa kalktım diyor! Siz zannetmeyin bu çakallar temizlendi , hepsi ininde bekliyor! )
    Cevapla
  • Berkay SEZER 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür kararlara katılmak mümkün değil, Hakim Bey'in kendi şahsi görüşüdür. Türk milleti adına karar veriyorsa bu hakimin yeterliliği olmadığının ispatıdır. Bu hakim tarafsızlık içinde adalet dağıtamayacağının açık ispatıdır. Kendisi hakkında da İbretlik bir karar vermiş sayılır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler