CHP'nin uyuşturucu dosyasını deşifre etti

Kılıçdaroğlu AK Parti’yi, büro çalışanının görüntüleri üzerinden eleştirmişti. Yeni Akit Yazarı Zekeriya Say, CHP'nin uyuşturucu dosyasını deşifre etti.

CHP'nin uyuşturucu dosyasını deşifre etti
CHP'nin uyuşturucu dosyasını deşifre etti
GİRİŞ 01.04.2021 15:37 GÜNCELLEME 02.04.2021 17:28
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

Yeni Akit Yazarı Zekeriya Say'ın yazısı şu şekilde;

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu önceki gün, 16 milyon üyesi olan AK Parti’yi, basit bir büro çalışanının kokain görüntüleri üzerinden insafsızca eleştirdi.

Eleştirileri partiyle sınırlı kalmadı…

Mine Koraş adlı İP’sizin saygısız sözlerine rağmen kibarlığından taviz vermeyen Bayburtlu Yusuf’un da olduğu bütün AK Partili gençlere dil uzattı.

Onların zevki sefada, her türlü yolsuzluğun ve vurgunun içinde olduklarını iddia etti.

Bir zibidi üzerinden yapılan bu genellemenin ahirette elbet bir karşılığı olacaktır.

Diğer yandan, HDP eşbaşkanı Pervin Buldan’ın kayınbiraderi Nihat Buldan ile 5 adamı, Buldan’a ait TBMM araç giriş kartı bulunan bir otomobilde, yanlarındaki 90 kilogram eroinle yakalandıklarında, Kılıçdaroğlu’nun sarfettiği; “Bir parlamenterin yasadışı olayların içinde bulunması, hele hele uyuşturucu gibi bir suçun içinde yer alması kabul edilemez. Bunu kabul etmemiz mümkün değildir” ifadelerini hatırlayınca da, Kemal Bey’in uyuşturucuya karşı her zaman hassas olduğu sanılabilir.

Açık konuşayım, Kemal Bey’in uyuşturucuya karşı hassas olduğu filan yok.

Öyle olsaydı…

Aydın Didim ilçesinin CHP’li Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, kendisinden iş istemeye gelen S.T. adlı kadına, götürdüğü çiftlik evinde zorla kokain içirip tecavüz ettiğini duyar duymaz, Atabay’ı kovardı.

Hakeza!..

CHP’li Mansur Yavaş’ın işe aldığı ABB’ye ait BELKO şirketinin şefi Recep Koyuncu, belediye aracıyla eroin ticareti yaparken enselendiğinde, sesi çıkardı!

*

İşte o kafa, bugün kalkmış Kürşat Ayvatoğlu adlı bir müptezel yüzünden başta mütedeyyin Türk halkı olmak üzere dünya mazlumlarının umudu olan AK Parti’ye uyuşturucu üzerinden yükleniyor.

Herkesi geçtim…

CHP’li Şahin Mengü’nün ıslak saçlı kızı Nevşin Mengü bile, kardeşi Burak’ın kokainden gözaltına alındığını görmezden gelerek, hiç utanmadan AK Parti’ye laf edebiliyor…

İyi de..

Balıkesir Edremit ilçesine bağlı Altınoluk Belediyesi’nin yolsuzluktan gözaltına alınan CHP’li eski Başkanı İsmail Aynur, 15 yıl kırmızı bültenle aranan uyuşturucu kaçakçısı “Sarı Avni”ye, “plâket” verdiğinde niçin sesiniz çıkmadı...

CHP’li manken oyuncu Tuğba Özay, bir narkotik operasyon sonrası 167 gün cezaevinde yattığında, neden onu linç etmediniz?..

Bir CHP’li çıkıp da “Nedir bu rezalet?” dedi mi?

Ya da;

Peygamberimizi ve Hac ibadetini alaya alan CHP eski Genel Sekreteri Önder Sav’ın, torbacılıktan Almanya ve İtalya’da 10’ar yıldan toplam 20 yıl hapis yatan küçük kardeşi Özbey Sav öldüğünde, CHP’liler neden cenaze namazını kılmazlık yapmadı?

Üstelik kardeş Sav da tıpkı ağabeyi gibi İslam’a mesafeliydi. Koğuş arkadaşları onun dindar Türklere hiç sıcak bakmadığını, koğuşta namaz kılınmasından rahatsız olduğunu teyit etmişlerdi.

Dediğim gibi CHP’lilerin uyuşturucuyla o kadar çok teması oldu ki..

Sadece yakın tarihte olanları saymaya kalksak sayfalar sığmaz…

Zehirden kazandığı parayla kendi adını taşıyan bir ilköğretim okulu yaptıranı mı dersiniz…

Lüks cipinde 91 kilo esrarla yakalanarak tutuklananı mı?

Üç hap attıktan sonra babaannesini öldüren CHP’li yakınlarını mı?

Eniştesini bıçaklayan CHP İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in kardeşi Emrah Kaplan’ı mı…

Vücuduna uyuşturucu madde enjekte ettikten sonra komaya gireni mi?

Hangisini saysam bilmiyorum.

O örneklerden bazıları bugünkü gazetemizde detaylarıyla var. 

Fakat asıl detay CHP Ankara Milletvekili Haluk Koç’un 2007 yılında sarf ettiği şu ibretlik sözlerde gizli…

O dönem CHP genel başkanlığına adaylığını açıklayan Koç, parti tüzüğünün 12. maddesi kullanılarak, genel merkezin CHP’ye toplamda 16 bin 204 yeni üye yazımı yaptığını ileri sürerek, CHP üyeleriyle ilgili şu ibretlik tespiti yapmıştı:

“C.K. adlı vatandaş, uyuşturucu madde satışı yapmaktan ve kasten adam yaralamaktan yargılanmış biri. Buna benzer CHP’ye yakışmayan örneklerin çok fazla sayıda olmamasını dilemekten başka şansımız yok.” 

Evet!..

15 yıl önce CHP’de madde bağımlısı üyelerin çokluğundan yakınan CHP’liler şimdi kalkmış bir aymaz yüzünden AK Parti’yi linç etmeye çalışıyor.

Yüzsüzlük de bir yere kadar birader!

YORUMLAR 56
  • Türkiye 3 yıl önce Şikayet Et
    Vergiyi onlardan alalım
    Cevapla
  • Fazıl 3 yıl önce Şikayet Et
    CHP( liler) K.K ne diyorsa tersten okuyacaksın mutlaka dediklerini kendileri yapmıştır attıkları çamurda ellerinin izi vardır.
    Cevapla
  • Asu 3 yıl önce Şikayet Et
    Ataşehirde 3 milyonluk rezidans dairesini 300 bine neyib karşılığında devraldın bir açıkla bu millete kimden ve neyin karşılığında bi zahmet
    Cevapla
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    Kemal sen önce yerlerde gezen namus sözünü ayağa kaldır bide şu taciz tecavüz ve yolsuzlukta yalan dolanda piar yapan teşkilat elemanlarına sahip çık
    Cevapla
  • hasan AKSAKAL 3 yıl önce Şikayet Et
    CHP her zaman skandal bir partidir her haltı yapar sonra iftira atarda atar bunlar utanma arlanma yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Özgür Özel randevu talep etti mi? Erdoğan duyurdu! Dikkat çeken açıklama: Teklif ederiz...
Türkiye ile üç ülke arasında tarihi anlaşma! 'Bu proje İsrail'in projesini kesiyor...'